Ήλιος: Κριστιάν Κουλμπίντα: «Ο Άρης θα ξεσπάσει με αυτά που συμβαίνουν»!
Media

Ήλιος: Κριστιάν Κουλμπίντα: «Ο Άρης θα ξεσπάσει με αυτά που συμβαίνουν»!

Ήλιος: Ο Κριστιάν Κουλμπίντα αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις σε συνέντευξη που παραχώρησε!

Πως ξεκίνησε το ταξίδι σου στην υποκριτική;

Στο γυμνάσιο είχα μπει στη θεατρική ομάδα, την οποία δημιούργησαν δύο φιλόλογοι, και κάναμε παραστάσεις για το εφηβικό φεστιβάλ στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Παράλληλα, στο μάθημα της Πληροφορικής μας ανακοίνωσαν για έναν διαγωνισμό - βίντεο, στον οποίο εγώ και οι δύο φίλοι μου φτιάξαμε την πρώτη μας μικρή μήκους ταινία. Ο διαγωνισμός δεν έγινε ποτέ, αλλά εκεί γεννήθηκε η αγάπη μου για τον χώρο του κινηματογράφου. Οπότε, τα γυμνασιακά μου χρόνια, αν και άβολα, ήταν από τα καλύτερά μου χρόνια. Στα 16 μου, με πήρε τηλέφωνο η μία από τις δύο φιλολόγους και μου πρότεινε να πάρω μέρος σε μία ταινία μεγάλη μήκους. Έκανα κάστιγνκ και με πήραν στο «θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών». Από εκεί άνοιξαν πολλές πόρτες. Μία από αυτές είναι π πολυαγαπημένη μας σειρά «Ήλιος» και το θέατρο.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ηθοποιοί με μεγάλη εμπειρία, Σου έχουν δώσει κάποια συμβουλή;

Εννοείται! Και όχι μόνο οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες, οι βοηθοί σκηνοθέτες αλλά και ο ηχολήπτης. Αλλά το σημαντικότερο είναι να παρατηρείς τους ηθοποιούς, πώς συμπεριφέρονται στο γύρισμα, πώς ετοιμάζονται για τη σκηνή, τι κάνουν ενδιάμεσα στις σκηνές, πώς διαβάζουν τα λόγια και ποιες είναι οι τεχνικές τους για να ζεσταθούν και να μπουν στον ρόλο. Στο σίριαλ υποδύεσαι τον Άρη. Τι χαρακτήρας είναι; Είναι ένα γλυκό παιδί, που έχει αδυναμία στη μητέρα του και υπερασπίζεται την αδελφή του, και ας μη συμφωνεί πάντα μαζί της. Είναι θυμωμένος, πληγωμένος και μπερδεμένος. Παρ όλα αυτά, δεν το δείχνει γιατί φοβάται να μη χειροτερέψει την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια του. Π' αυτό και φαίνεται ψύχραιμος και σαν να μην τον ενδιαφέρει τίποτα. Δηλαδή, έχει μια εικόνα «άνεσης».

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο;

Καθώς διάβαζα και έχτιζα τον χαρακτήρα του Άρη, έφερα πολλά δικά μου στοιχεία. Μου αρέσει η διαδρομή του στη σειρά και θαυμάζω τη συναισθηματική του ωριμότητα απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η οικογένεια του και ο ίδιος: Τα μεγαλύτερα κοινά κατά τη γνώμη μου είναι η ψυχραιμία του, η ευαισθησία και η αγάπη προς την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Άρης θα έρθει πιο κοντά με τον αδελφό του, τον Πέτρο; Ο Άρης έχει αποδεχθεί τον Πέτρο. Μπορεί να μην τον συμπαθούσε στην αρχή, αλλά όταν τον γνώρισε καλύτερα συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει λόγος να τον μισεί. Γίνονται όλο και περισσότερο φίλοι, όλο και περισσότερο αληθινά αδέλφια."

Θα προσπαθήσει να γίνει συνδετικός κρίκος, ώστε να τα βρουν ξανά π Αλίκη και ο Φίλιππος;

Αφού επιστρέφει ο πατέρας του στο σπίτι, προσπαθεί να διατηρήσει το χαρούμενο κλίμα, φέρνοντας την καλή του διάθεση και ασχολούμενος πολύ περισσότερο με την οικογένεια του. Έχει κατανοήσει ότι μπορεί να τη χάσει, οπότε είναι περισσότερο παρών, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved