8 Λέξεις: Χτυπούν και εγκαταλείπουν στην άσφαλτο τον Οδυσσέα!
Media

8 Λέξεις: Χτυπούν και εγκαταλείπουν στην άσφαλτο τον Οδυσσέα!

8 Λέξεις: Διαβάστε όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν στο σίριαλ!

Ο Οδυσσέας μαθαίνει για την αποτρόπαια δολοφονία μίας γυναίκας και συνειδητοποιεί πως τo γνωρίζει μιας και, πρόσφατα, την είχε συναντήσει κατά τη διάρκεια ενός καβγά με τον σύζυγό της. Χωρίς να χάνει χρόνο, λοιπόν, ενημερώνει την Αστυνομία για το πού και πότε τον είδε, ενώ στη συνέχεια π αδελφή της άτυχης γυναίκας, η Ιωάννα, του ζητάει πληροφορίες για το συμβάν που διαδραματίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Επίσης, του εκμυστηρεύεται την κρυφή ερωτική σχέση που διατηρούσε η αδελφή της με κάποιο πρόσωπο κύρους στην Κέρκυρα. Λίγη ώρα μετά, ο Οδυσσέας βλέπει ένα ποδήλατο στον δρόμο και θυμάται κάτι που ίσως βοηθήσει να λυθεί το μυστήριο της δολοφονίας της γυναίκας. Έκτοτε προσπαθεί να εντοπίσει τη γυναίκα με το λευκό ποδήλατο και το ροζ καλάθι. Παράλληλα, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος, ύστερα από πίεση του Μιλτιάδη και της Κατερίνας, δέχονται να επιστρέψουν στο νησί, ύστερα από μία σπαρακτική σκηνή αποχαιρετισμού, που σηματοδοτεί για όλους τους τη νέα εποχή στη ζωή τους.

Λίγο μετά, ο Έκτορας κάνει ακόμη μία προσπάθεια να πείσει τον Μιλτιάδη να επιστρέψει στην πολιτική, αλλά εκείνος φοβάται να αφήσει την Κατερίνα μόνη στην κατάσταση της. Η Βικτώρια προσπαθεί να μαλακώσει τη Ναυσικά απέναντι στον Μιχαήλ, λόγω της παράνομης σχέσης που διατηρούσαν και τη διάλυση του επικείμενου γάμου της με τον Δημήτρη, με εκείνη να σκέφτεται σοβαρά όσα ακούει. Σύντομα, μάλιστα, η ίδια μετανιώνει για τη στάση της και καλεί το ζευγάρι να φάνε μαζί στο σπίτι της.

Ταυτόχρονα, ο 'Έκτορας μπλέκεται σε μία απόπειρα ληστείας και ένας από τους-ληστές αποπειράται να του επιτεθεί. Εκείνη τη στιγμή, η Αλίκη μπαίνει μπροστά του με αποτέλεσμα να δεχθεί μία μαχαιριά. Τότε ο 'Έκτορας πηγαίνει αμέσως την κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε ένα σοβαρό χειρουργείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της, ενώ στη συνέχεια μεταφέρεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Παράλληλα, ο Έκτορας δεν μπορεί να πιστέψει την τρέλα που έκανε για να τον προστατέψει. Όταν η Αλίκη συνέρχεται, της εκφράζει το πόσο πολύ τον άλλαξε η αυτοθυσία της και της ζητάει να είναι και πάλι μαζί.

Λίγο μετά ο Δημήτρης αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τη Βικτώρια και την περιμένει έξω από το σπίτι της. Εκεί, μόλις τη βλέπει, τη βρίζει και χειροδικεί εναντίον της. Όμως, εκείνη τη στιγμή, έρχεται ο Μιχαήλ ο οποίος βλέποντας αυτό το σκηνικό επιτίθεται στον Δημήτρη. Βέβαια, ύστερα από λίγο, για αυτή την εξέλιξη πληροφορείται ο Άκης, ο οποίος κάνει κήρυγμα στον γιο του γιατί τόλμησε και σήκωσε χέρι πάνω σε γυναίκα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι προστριβές ανάμεσα σε Ελισάβετ και Αιμίλιο κάνουν την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ίσως δεν έχει μέλλον μαζί του. Εκείνος, από την πλευρά του, δεν μπορεί να αποδεχθεί τη στάση και τη συμπεριφορά της Ελισάβετ, π οποία ζητάει από την Ηλιάνα να πάνε στην Κέρκυρα, για να ξεχαστεί. Μία πρόταση που βρίσκει θετική την Ηλιάνα. Την επόμενη μέρα, η τελευταία με την Ελισάβετ πηγαίνουν στην Κέρκυρα και συναντούν τον Οδυσσέα με την Έρση και τα μωρά. Παρότι η Ηλιάνα παριστάνει την άνετη, η στιγμή είναι αμήχανη.

Ο Οδυσσέας ψάχνει για την κοπέλα με το λευκό ποδήλατο και το ροζ καλάθι και, ύστερα από πολύ κόπο, καταφέρνει και την εντοπίζει. Ο άντρας πλησιάζει αυτή την κοπέλα, την Τζένη, η οποία ήταν μάρτυρας στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, καθώς είδε τον ύποπτο άντρα να τη σπρώχνει μέσα στο αυτοκίνητο, και της ζητάει να καταθέσει στην Αστυνομία. Αν και εκείνη δέχεται, στη συνέχεια συνειδητοποιεί πως φοβάται να μιλήσει για τον άντρα που είδε εκείνο το βράδυ. Η Τζένη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να μη μιλήσει καθόλου, για να μην μπλέξει. Ο Οδυσσέας δεν μπορεί να καταλάβει τη μεταστροφή της και την πιέζει για να μάθει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Δημοσθένης πηγαίνει στο γραφείο του Μάρκου και με αυστηρό τρόπο του ζητάει να αφήσει τη Ναυσικά ήσυχη. Φυσικά, η αντίδραση του Μάρκου είναι αρκετά έντονη και οι δύο άντρες διαπληκτίζονται.

Ταυτόχρονα, η Σμαράγδα δεν αντέχει να ζει άλλο μέσα στο ψέμα και εξομολογείται στον Άκη ότι είναι μαζί με τον Σίμο εδώ και καιρό. Τότε ο πρώτος αναγκάζεται να δεχτεί τη σχέση της με τον Σίμο, αλλά βάζει τους όρους του. Από την άλλη, η εξωσωματική της Μάγδας αποτυγχάνει και ο Αιμίλιος την παρηγορεί και της συμπαραστέκεται, ενώ το μυαλό του βρίσκεται στην Ελισάβετ. Αίγες ώρες μετά, η Μάγδα βλέπει τυχαία ένα πρόσωπο από τα παλιά και σοκάρεται, καθώς θεωρούσε πως αυτή η γυναίκα ήταν νεκρή.

Πρόκειται για την Ελεονώρα, τη δημοσιογράφο που ο Αιμίλιος της είχε κλέψει την έρευνα και έτσι κατάφερε να διακριθεί και να γίνει γνωστός, την οποία βλέπει στον ύπνο του. Η πρώτη, χωρίς να χάνει χρόνο, ενημερώνει σχετικά τον Αιμίλιο και εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Παράλληλα, η Ηλιάνα καραδοκεί έξω από το σπίτι του Οδυσσέα και τον ρωτάει ευθέως αν υπήρξε ποτέ ερωτευμένος μαζί της ή ήταν μόνο ένα απωθημένο και για αυτό συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους τσακώνονται ακόμη μία φορά. Ο ίδιος, ύστερα από αυτή τη συνάντηση, παίρνει το ποδήλατο του για να κάνει μία βόλτα και να ηρεμήσει, μέχρι που ένα άγνωστο αυτοκίνητο τον χτυπάει και τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο στην άσφαλτο, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved