Αντελίνα Βαρθακούρη: H συνεργασία με τον ΣΚΑΙ είναι γεγονός και η δήλωση της θα συζητηθεί!
Media

Αντελίνα Βαρθακούρη: H συνεργασία με τον ΣΚΑΙ είναι γεγονός και η δήλωση της θα συζητηθεί!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23-11) η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Αντελίνα Βαρθακούρη να επισημοποιεί τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ.

Είναι γεγονός λοιπόν η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια αναλαμβάνει μαζί με τον σύζυγό της και παρουσιαστή του Big Brother ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο με την ίδια να είναι συγκρατημένη στις πρώτες δηλώσεις της καθώς κι εκείνη περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού.

«Να περιμένουμε το κανάλι;», ήταν η πρώτη της δήλωση στη ρεπόρτερ της εκπομπής και συνέχισε με μια ατάκα που θα συζητηθεί καθώς υποσχέθηκε ένα πολύ ωραίο 2021.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλη την ομάδα και πιστεύω πως το 2012 θα είναι μια ωραία χρονιά κι εγώ θα κάνω τα πάντα για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη», είπε.

Σύμφωνα με την εκπομπή και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο. Την ίδια ώρα αποκάλυψε πως πρόταση της είχε γίνει και από τον Ant1.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved