Απίστευτη καταγγελία: «Δεν θα συνεχίσω στο Open. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα»
Media

Απίστευτη καταγγελία: «Δεν θα συνεχίσω στο Open. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα»

Στην εκπομπή του ALPHA, Pop Up, παραχώρησε συνέντευξη η Τέτα Καμπουρέλη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Τέτα Καμπουρέλη μάλιστα τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στο Open και στην εκπομπή Style me up στην οποία και συμμετείχε καθώς έχει την υποψία ότι κάτι συνέβη με τον Τρύφωνα Σαμαρά και δεν την πήραν ξανά τηλέφωνο.


«Έχω μεγάλη στεναχώρια με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι μεγάλη πληγή που είμαστε κλειστά, δεν περίμενα να μας κλείσουν τα κομμωτήρια. Τα τελευταία πέντε χρόνια παίζω συνέχεια στο σανίδι. Το αγαπώ πολύ το θέατρο και το κάνω μόνο από αγάπη. Ρώτησα τον Σπύρο Μπιμπίλα αν μπορώ να χρησιμοποιώ την ιδιότητα “ηθοποιός” και μου είπε “φυσικά! Από τη στιγμή που παίζεις και σε έχει αποδεχτεί ο κόσμος είσαι ηθοποιός”.

Όχι, δεν θα συνεχίσω στο Open. Δεν θέλω να συνεχίσω. Εγώ έκανα πέντε γυρίσματα και ήταν όλοι ευχαριστημένοι μαζί μου. Έχω την εντύπωση ότι κάτι έγινε με τον Τρύφωνα Σαμαρά. Από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί έδειξε κάτι προς το πρόσωπό μου, κάτι δεν του άρεσε, έτσι νομίζω. Τώρα, έθεσε βέτο εκείνος; Δεν ξέρω. Από εκεί και μετά δεν έλαβα τηλέφωνο ξανά», είπε χαρκατηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved