Το ξέσπασμα της Μουτίδου για τα δικαιώματα των γυναικών και οι δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη
Media

Το ξέσπασμα της Μουτίδου για τα δικαιώματα των γυναικών και οι δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη

The Booth: Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου μέσα από την εκπομπή του OPEN. 

Πιο συγκεκριμένα, τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη, σε εκπομπή της ΕΡΤ2, συζήτησε η παρέα του Booth με την Σοφία Μουτίδου να εκφράζει την έντονη αντίθεσή της.

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν όσα δήλωσε ο κ. Τσόκλης για τον κορονοϊό, η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Αυτός είναι ο διαχωρισμός του οριακά ξεπερασμένου σημείου που φλερτάρει γλωσσόφιλα με τον φασισμό με τις δηλώσεις που κάνουμε εμείς στην εκπομπή. Θέλω να καθαρίσετε τα μυαλά σας όλοι με ένα ωραίο καθαριστικό, έχετε πάρα πολλά στο μπάνιο σας και να καταλάβετε τη διαφοροποίηση. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει πει στο παρελθόν και κάτι ακόμη».

Και συνέχισε η Σοφία Μουτίδου λέγοντας:

«Εδώ πέρα μιλάμε από τα κεντρικά της ανδρικής ορμόνης. Από τα κεντρικά των καλαμπαλικιών του άνδρα που είναι σε πάρα πολύ ζωώδη κατάσταση και εννοείται ότι μία γυναίκα με ένα σορτσάκι, τι θέλει, βιασμό. Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε να κάνουμε έναν μεγάλο διαχωρισμό με την δήλωση που έκανα εγώ την Παρασκευή και έπεσαν να με φάνε στο διαδίκτυο. Ότι εγώ είμαι υπέρ των βιασμών! Κάτι δεν συμβαίνει… Υπάρχουν κάποια γνωστικά σφάλματα ή παράλογα άλματα τα οποία πρέπει να εξετάσετε τους προσωπικούς σας γιατρούς! Προσοχή μεγάλη παιδιά και προσοχή μεγάλη κορίτσια! Είναι άλλο πράγμα η αυτοδιάθεση και άλλο πράγμα το ξεπούλημα. Άλλο πράγμα η ελευθερία και άλλο πράγμα η ελευθεριότητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved