Big Brother: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά την επίθεση του Κεχαγιά στον αδερφό του
Media

Big Brother: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Βαρουξής μετά την επίθεση του Κεχαγιά στον αδερφό του

Big Brother: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις, μέσα από ένα βίντεο στο instagram

Το γύρο του διαδικτύου αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών, κάνει τις τελευταίες ώρες, η λεκτική επίθεση του Δημήτρη Κεχαγιά στον Χρήστο Βαρουξή.

Πρόκειται μάλιστα για ένα απόσπασμα το οποίο προβλήθηκε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα ο Δημήτρης Κεχαγιάς, είχε βγει εκτός εαυτού, τόσο πολύ, που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του.

Ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου, Παναγιώτης, μέσα από ένα βίντεο στο instagram, σχολίασε το περιστατικό, αλλά και τη στάση του αδερφού του απέναντι στον Δημήτρη Κεχαγιά.

«Η στάση του Χρήστου απέναντι στον επιθετικό Κεχαγιά, δεν είναι μια στάση που δηλώνει πως είναι... κότα. Είναι μια στάση και νοοτροπία που έχουμε πάρει από την οικογένεια, να λύνουμε τα πράγματα με ήρεμο διάλογο και όχι με κανιβαλισμούς. Και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η Άννα Μαρία έσπασε μια πόρτα και η ποινή της ήταν να είναι προτεινόμενη και να μην έχει δικαίωμα σε βέτο, αρχηγία και ψηφοφορία. Και ο Κεχαγιάς που χρησιμοποιεί λεκτική και παραλίγο σωματική βία, που για ‘μένα αν δεν ήταν η Σοφία ίσως να είχε χρησιμοποιήσει, ποια είναι η ποινή του; Γιατί τόση αδικία; Για εμένα είναι κόκκινη κάρτα και αποβολή από το παιχνίδι», ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρουξής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved