Το ξέσπασμα της Λουιζίδου για τα ριάλιτι: «Δεν χρειάζεται να βλέπουμε σκουπίδια»
Media

Το ξέσπασμα της Λουιζίδου για τα ριάλιτι: «Δεν χρειάζεται να βλέπουμε σκουπίδια»

Στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο, στην άνθηση της μυθοπλασίας αλλά και τα ριάλιτι, αναφέρθηκε μέσα από συνέντευξή της η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τις μεγάλες και ωραίες τηλεοπτικές παραγωγές που υπάρχουν φέτος στην τηλεόραση, ανάμεσα στις οποίες και αυτές της ΕΡΤ, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει «σκουπίδια» τα ριάλιτι.

«Είναι μία χρονιά με δραστη­ριότητα στην τηλεόραση. Παραγωγές έγιναν και, μάλιστα, ασυνήθιστα πολλές. Εμφανίστηκε ακόμη και η ΕΡΤ, που για δέκα χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε στον τομέα της μυθοπλασίας. Είναι ζητούμενο να υπάρχει πλουραλισμός, η τηλεόραση δεν μπορεί να υπάρχει μόνο για ένα είδος τηλεθεατών. Υπάρχουν πολλές παραγωγές, κάθε γούστου, διαφορετικά σίριαλ και κωμωδίες και σαπουνόπερες και δραματικές. Υπάρχουν βέβαια και ριάλιτι»

Συνεχίζουν να υπάρχουν σαπουνόπερες, δηλαδή;

«Αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Όπως κυλά ο χρόνος είναι διαφορετικές οι σαπουνόπερες από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας τη δεκαετία του ’90. Πλέον, μπορεί να είναι ωραίες και ακριβές παραγωγές. Αλλάζει και η αισθητική εν έτει 2020, αυτό θέλω να πω. Και αυτό το έχουμε δει να συμβαίνει από τα τούρκικα, όσο κι αν δεν μου αρέσει να το λέω. Ήταν τεράστιες παραγωγός, καθόλου του ποδαριού»

Από τη μία μιλάμε για αισθητική, από την άλλη τα ριάλιτι που σημειώνουν υψηλά ποσοστά. Σας κάνει όλο αυτό να αναρωτιέστε "πως ο κόσμος βλέπει αυτού του είδους τα προϊόντα";

«Φυσικά και με κάνει, εγώ ως τηλεθεάτρια δεν μπορώ με τίποτα να τα παρακολουθήσω. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι τραβά τον κόσμο, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος ότι έχουν διάρκεια 2 – 3 ώρες. Να πω σε αυτό το σημείο ότι έχουμε μια ευθύνης ως τηλεθεατές, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές φέτος, δεν χρειάζεται να βλέπουμε σκουπίδια»

Εσείς τι παρακολουθείτε στην TV;

«Εκτός από σειρές, βλέπω ειδησεογραφικά προγράμματα. Λόγω της κατάστασης δεν γίνεται κάποιος να μη βλέπει ειδήσεις. Βλέπω και προγράμματα σε συνδρομητικές πλατφόρμες, έχουμε πολλές εναλλακτικές, θα το ξαναπώ!», είπε η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Τύπος TV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved