GNTM Τελικός: Φέτος είχαμε πολλά ειδύλλια στο παιχνίδι! Τα θυμάστε;
Media

GNTM Τελικός: Φέτος είχαμε πολλά ειδύλλια στο παιχνίδι! Τα θυμάστε;

GNTM Τελικός: Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων και είναι ώρα να κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση… ερωτικού περιεχομένου.

Και αυτό γιατί φέτος, στο GNTM 3 παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι να μπαίνουν και αγόρια και κορίτσια. Έτσι, θα ήταν σχεδόν αδύνατον κάποιοι από τους παίκτες να μην έρθουν κοντά.

Όπως η Μαρινέλα Ζύλα και ο Σήφης Φαραντάκης τους οποίους είδαμε πολλές φόρες μέσα στο παιχνίδι να έρχονται κοντά και να μας χαρίζουν κοινά ενσταντανέ. Παρ’ όλα αυτά, όταν η Μαρινέλα αποχώρησε από το ριάλιτι, σε τηλεοπτική της συνέντευξη διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι και μάλιστα πως η ίδια ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν άνδρα. Βρίσκονται όμως και οι δύο στην Κρήτη. Αλήθεια, συναντήθηκαν καθόλου από τότε που αποχώρησαν από το παιχνίδι;
«Με τον Σήφη δεν έχουμε βρεθεί, δεν έχω προλάβει να δω κανέναν. Μόνο τη μαμά μου. Με τον Σήφη ίσως να βρεθούμε στον τελικό του GNTM. Φυσικά θα κρατήσουμε επαφές, γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχουμε και καραντίνα τώρα. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι. Με τον Σήφη δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό. Ήμασταν απλά πάρα πολύ καλοί φίλοι και με βοηθούσε και στο σπίτι. Όταν δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, του μιλούσα», είπε η Μαρινέλα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ένα άλλο φημολογούμενο ειδύλλιο ήταν αυτό ανάμεσα στον Έντουαρντ και τη Ρασέλ οι οποίοι μάλιστα πιάστηκαν στα πράσα να ξυπνάνε στο κρεβάτι εκείνης.

Έχει μείνει μάλιστα στην… ιστορία η ατάκα της Ρασέλ «Είναι αυτό που νομίζετε», εξηγώντας όμως πως συζητούσαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά ξαπλωμένοι μαζί στο κρεβάτι της και τους είχε πάρει ο ύπνος.

Όσο για τα τρυφερά ενσταντανέ που μας χάρισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο GNTM, κανένας ποτέ από τους δύο δεν έδωσε μία… εξήγηση.

Δύο παίκτες που αναμφισβήτητα όμως ήρθαν πολύ κοντά και αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ερωτική χημεία ήταν ανάμεσα στη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο οι οποίοι φρόντισαν καλύτερα από όλους τους παραπάνω να προστατέψουν το γλυκό μυστικό τους όσο καιρό βρίσκονταν στο παιχνίδι και ήταν περικυκλωμένοι από κάμερες και φωτογράφους.

Μόνο όταν στην τελική εξάδα του παιχνιδιού η Μαριαγάπη αποχώρησε από το παιχνίδι οι δυο τους μας έδωσαν και… αποδείξεις ότι είναι μαζί, αφού ο Αιμιλιάνο ήταν απαρηγόρητος για τον αποχωρισμό τους ενώ για πρώτη φορά τόλμησαν να χαρίσουν στην κάμερα τρυφερά τους ενσταντανέ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα τρυφερά φιλιά της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved