GNTM: Λίγο πριν τον ημιτελικό, γνωρίστε καλύτερα τους πέντε φιναλίστ!
Media

GNTM: Λίγο πριν τον ημιτελικό, γνωρίστε καλύτερα τους πέντε φιναλίστ!

GNTM: Έγιναν γνωστοί μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του Star και κάποιοι έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν σχολιαστεί αρκετά. 

Είναι πέντε μοντέλα εκ των οποίων οι δύο είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και όταν επέστρεψαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, να αποτελούν φαβορί για τη νίκη.

Οι παίκτες του GNTM 3 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μια ανάσα πριν τον τελικό είναι πέντε και αυτοί είναι: ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και ο Αιμιλιάνο Μάρκου!

Ψάξαμε και βρήκαμε ό,τι τους αφορά και μάθαμε τα πάντα γι΄αυτούς!

Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα έναν - έναν.

Η Παρασκευή εντυπωσιάζει με την εξωτική ομορφιά της!

Είναι μία από τις παίκτριες που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό και φιγουράρει να μπει στον τελικό! Την ομορφιά της οι κριτές χαρακτήρισαν εξωτική, ενώ την έχουν παρομοιάσει με την Ποκαχόντας.

Η Παρασκευή είναι μόλις 19 χρονών και κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Η ίδια θεωρεί ότι το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας. Στο παρελθόν η Παρασκευή έχει βιώσει ρατσισμό για τη Ρομά καταγωγή της, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Στόχος της Παρασκευής είναι να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος. Το motto της Παρασκευής είναι το εξής: “Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα”.

Οι πιο σημαντικές στιγμές της στο ριάλιτι είναι:

Όταν τα έχωσε στους παίκτες και ιδίως στον Ηρακλή!

Ο Αιμιλιάνο τώρα, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM 3 έδειξε πως έχει ως στόχο την κορυφή.

Το μοντέλο κατάφερε πολύ γρήγορα να ξεχωρίσει ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες. Ο παίκτης του GNTM 3 είναι 20 ετών. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια. Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές.

Τον έχουν απορρίψει σε κάστινγκ στο fitting λόγω όγκου. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο. Για τον Αιμιλιάνο κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς και μότο του είναι:«Don't crack under pressure».

Ο Αιμιλιάνο στο παιχνίδι βρήκε και τον έρωτά του που ακούει στο όνομα Μαριαγάπη!

Οι σημαντικότερες στιγμές του στο παιχνίδι μέσα από βίντεο:

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν σε αυτόν και θεωρούν πως αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modeling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ σίγουρα η συμμετοχή του στο GNTM, έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Ο Ανδρέας αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον τελικό.

Στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος δήλωσε συμμετοχή γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και ήθελενα ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες.

Και τις έζησε! Μάλιστα, το γεγονός ότι συχνά τον βλέπαμε να γκρινιάζει, σχολιάστηκε αρκετά, όμως, εκείνος παρέμενε προσηλωμένος στον στόχο του!

Και στόχος του από την αρχή ήταν να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα.

Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing.
Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος!

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο GNTM 3:

O Έντουαρντ Στεργίου είναι 24 ετών. Γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο
«Μια ερωτική απογοήτευση στάθηκε ως η αφορμή για να ασχοληθώ με το modeling», εκμυστηρεύεται γελώντας.
Πριν μπει στο χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό.


Στο μυαλό του Έντουαρντ του GNTM βρίσκεται πάντα η γιαγιά του η Ταμάρα, την οποία θέλει να κάνει περήφανη.
Η αναγνωρισιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του
Στόχος του Έντουαρντ είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θα είναι ο εαυτός του.

Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.

Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει.


Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved