Αγγελική:  Η έκπληξη των σεναριογράφων και οι πρώτες σκηνές του Εσκενάζυ
Media

Αγγελική: Η έκπληξη των σεναριογράφων και οι πρώτες σκηνές του Εσκενάζυ

Στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν προσκεκλημένος το πρωί της Δευτέρας (14-12) ο Αλμπέρτο Εσκανάζυ.

Ο ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο στη σειρά «Αγγελική», το μπαίνει στο αποψινό επεισόδιο, για να φέρει ανατροπές, κυρίως στη ζωή της Αθηνάς.

Υποδύεται τον ογκολόγο Αντώνη Ιορδανίδη, ο οποίος θα αναλάβει την Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού) ως θεράπων ιατρός της, καθώς ο προηγούμενος, ο Φίλιππος Μελάς (Μελέτης Γεωργιάδης), αποσύρεται για να σταθεί στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα. Ο Αντώνης θα αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με την Αθηνά καθώς θα γοητευτεί από την προσωπικότητά της και αυτό θα κάνει την Αθηνά να θέλει ακόμα περισσότερο να παλέψει για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Την Τρίτη 15 / 12 οι σεναριογράφοι της σειράς από τις 21:00 συνομιλούν live με τους τηλεθεατές στο twitter και αποκαλύπτουν τη συγκλονιστική συνέχεια. Απαντούν για όλα στο hashtag #aggeliki, μέσω του επίσημου account @ALPHA_TV.

Δείτε απόψε

Ο Δημήτρης αρνείται να πάει στο τμήμα και να περάσει απ’ τη διαδικασία αναγνώρισης για δεύτερη, o Βασίλης ωστόσο δεν του αφήνει επιλογή. Ο Τολέγας συναντιέται με τον Παύλο και του λέει ότι του στέλνει μηνύματα η Μαργαρίτα και ψάχνει εκδίκηση. Η Αθηνά δέχεται επίσκεψη από τον καινούργιο της γιατρό, Αντώνη Ιορδανίδη, ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο τους όμως τους οδηγεί σε σύγκρουση. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από το κτήμα των Ζάχων, ο Δημήτρης όμως τη σταματάει. Η Ελένη λέει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για την σχέση της μητέρας της με τον Αργυρό. Ο Παύλος μπαίνει σε υποψίες όταν πετυχαίνει τυχαία τον Στέφανο με την Ελένη. Τέλος, ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της Τζένης στην απάτη του πατέρα της.

Ο Παύλος παλεύει από την μία να κλείσει την συμφωνία με τον Σταυριανό για να διατηρήσει την θέση του στην επιχείρηση και από την άλλη να ξανακερδίσει την Σοφία και την θέση του στο σπίτι. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αθηνά τον μυστικό γάμο του με την Τζένη. Ο Μιχάλης φέρνει την Αγγελική αντιμέτωπη με τα αισθήματά της απέναντι στον Στέφανο και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Όλγα το αληθινό του πρόσωπο, δείχνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά του την Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved