GNTM: Το επικό σαρδάμ της Ζενεβιέβ έκανε Σκουλό και Καράβα να ξεσπάσουν σε γέλια
Media

GNTM: Το επικό σαρδάμ της Ζενεβιέβ έκανε Σκουλό και Καράβα να ξεσπάσουν σε γέλια

GNTM: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε ένα σαρδάμ που πραγματικά έκανε τους κριτές να «πέσουν κάτω από τα γέλια».

Στη νέα δοκιμασία του ημιτελικού πρωταγωνίστησαν τα στοιχεία της περιπέτειας και της δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε «fashion υπερκατασκόπους».
Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα πόζαραν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της γνωστής φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη.
Αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, με την καλύτερη λήψη στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το προνόμιο να πάρει το αβαντάζ και να μοιράσει το ντεσαβαντάζ.

Το νεαρό μοντέλο επέλεξε να μη δώσει το ντεσαβαντάζ του περιορισμένου χρόνου σε κανέναν από τους τέσσερις συμπαίκτες του, ενώ χρησιμοποίησε το αβαντάζ για τον εαυτό του.

Σύμφωνα με αυτό, το μοντέλο μπορούσε να δει τις λήψεις του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και να διορθώσει τα όποια λάθη του.

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν αρκετά αγχωμένη και η Ζενεβιέβ δεν δίστασε να της πει ένα "μπράβο" καθώς ήταν η μόνη που φορούσε δεκάποντα παπούτσια.

Αντί όμως να πει "δεκάποντα" είπε κάτι άλλο και έκανε τους κριτές να ξεσπάσουν σε γέλια!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved