GNTM τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (photos+videos)
Media

GNTM τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! (photos+videos)

GNTM τελικός: Μετά από σχεδόν τρεις μήνες συνεχών δοκιμασιών, ανταγωνισμού, εντάσεων αλλά και πολύ λαμπερών στιγμών σε πασαρέλες, φωτογραφικά σετ και σκληρή κριτική, αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά το Greece's Next Top Model.

Η ατμόσφαιρα την τελευταία μέρα διαμονής των τεσσάρων ενοίκων στη βίλα όπου διαδραματίστηκε το φετινό GNTM ήταν γλυκόπικρη, με τις αποσκευές να γεμίζουν ρούχα αλλά και αναμνήσεις, που τα μοντέλα πήραν μαζί τους από αυτή τη μαγική εμπειρία.

Οι τέσσερις, που διεκδικούσαν τον τίτλο του GNTM 3, o Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη, οδηγήθηκαν στις δοκιμασίες του τελικού, που θα έκριναν τον μεγάλο νικητή.

Πρώτος σταθμός, ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και ο coach Γιώργος Καράβας, υποδέχθηκαν τα παιδιά με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Οι συνθήκες με την πανδημία του Covid-19 απαιτούσαν προσαρμογές αλλά δε στέρησαν τίποτα από τη λάμψη της στιγμής.

To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκλήρωσε τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou. Η μεγάλη έκπληξη ήταν πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις φιναλίστ, περπάτησαν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Η ακόμα μεγαλύτερη -και όχι τόσο ευχάριστη- έκπληξη, που ακολούθησε, ήταν πως στο τέλος της μέρας μόνο τρεις θα συνέχιζαν στην επόμενη διαγωνιστική φάση.

Στην πιο καθοριστική δοκιμασία όλου του διαγωνισμού του GNTM 3 δεν υπήρχε χώρος για άγχος και συναισθηματισμούς και οι φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμαστούν άμεσα για την πιο σημαντική πρόκληση της μέχρι τώρα πορείας τους.

Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό show, που δε συγχωρούσε το παραμικρό λάθος. Ένα τέτοιο, μικρό λάθος ήταν τελικά και αυτό, που στέρησε από ένα μοντέλο την πρόκρισή του στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρησή του λίγο πριν τον τελικό:

Τα υπόλοιπα τρία επίδοξα top models κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της πασαρέλας και οδηγήθηκαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που δεν ήταν άλλο από μια διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού.

Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν ως αστέρες που βραβεύτηκαν και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολούθησε μετά τη βράβευση.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την προτελευταία δοκιμασία:

Δείτε τα βίντεο με τις προσπάθειες των παικτών στη συγκεκριμένη φωτογράφιση:

Παπαράτσι, κομπάρσοι, επαγγελματίες μοντέλα, ρούχα υψηλής ραπτικής και κριτές σε μεγάλα κέφια, δημιούργησαν μια αίσθηση υπερπαραγωγής αλλά και ενθουσιασμού, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον πιο «παραμυθένιο» τρόπο.

Κάθε παραμύθι έχει όμως και ένα τέλος και το μόνο που έμενε ήταν το λαμπερό τελευταίο πλατό.

Δείτε τις προσπάθειες των τριών φιναλίστ στη δεύτερη φωτογράφιση:

Κριτές και διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους και ήταν έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία, καθώς η χαρά, ο ενθουσιασμός και η αγωνία, ήταν τα συναισθήματα, που εναλλάσσονταν γλυκά.

Οι τρεις φιναλίστ είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο πρώην συμπαίκτες τους για να είναι δίπλα τους και να τους εμψυχώνουν.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ο νικητής έχει ως χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία του νικητή, με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Στο live του τελικού για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, υπήρχαν συνδέσεις από το εξωτερικό, βίντεο αναδρομών αλλά και η ψηφοφορία του κοινού, που είχε τη δυνατότητα να βαθμολογήσει ζωντανά το αγαπημένο του μοντέλο και να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα ώστε να αναδειχθεί το Greece's Next Top Model για το 2020!

Τελικά… Is it a boy or a girl; Δείτε την απάντηση στην παρακάτω gallery:

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved