Survivor: Οι Μαχητές λίγα λεπτά πριν την μεγάλη αναχώρηση! Αποκλειστικά πλάνα!
Media

Survivor: Οι Μαχητές λίγα λεπτά πριν την μεγάλη αναχώρηση! Αποκλειστικά πλάνα!

Survivor: Η κάμερα του gossip-tv.gr εντόπισε και απαθανάτισε τους Μαχητές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, λίγα λεπτά πριν αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο!

Χθες, το απόγευμα της Πέμπτης (17/12), όλη η αποστολή του Survivor αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Οι Μαχητές κατέφτασαν πρώτοι στο αεροδρόμιο και αμέσως μετά ακολούθησαν οι Διάσημοι.

Ανάμεσα στους Μαχητές καταφέραμε να διακρίνουμε και σας επιβεβαιώνουμε την συμμετοχή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Έλενας Κρεμλίδου (Μαριπόζα). Όλοι οι παίκτες, έκαναν τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και καθ’ όλη τη διάρκεια της επιβίβασής τους φορούσαν τις μάσκες τους, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Δεν επετράπη στους παίκτες να κάνουν καμία δήλωση στις κάμερες. Τα μέτρα της παραγωγής ήταν δρακόντεια και οι υπεύθυνοι δεν άφησαν λεπτό από τα μάτια τους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης! Η αμφίεση τους ήταν τέτοια που δεν μας επέτρεψε να διακρίνουμε ολοκάθαρα τα πρόσωπά τους.

Οι παίκτες από την ομάδα των Μαχητών κατέφτασαν με ένα μαύρο βαν της παραγωγής και με πολύ γρήγορους ρυθμούς κατέφτασαν στο σημείο της αίθουσας ελέγχου για να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο! Όλοι τους ήταν φανερά ευδιάθετοι για το μακρινό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγα λεπτά αργότερα κατέφτασαν και οι Διάσημοι!

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα στο παρακάτω video που εξασφαλίσαμε από τους Μαχητές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved