House of Fame: Αυτοί θα είναι οι κριτές – Ποιος θα το παρουσιάσει;
Media

House of Fame: Αυτοί θα είναι οι κριτές – Ποιος θα το παρουσιάσει;

House of Fame: Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει τη δική του μουσική ακαδημία, στην οποία θα φοιτήσουν επίδοξοι τραγουδιστές που θέλουν να κατακτήσουν την καλλιτεχνική σκηνή.

Όμως, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να μείνουν έγκλειστοι για τρεις μήνες στο «House of Fame».

Έχεις ταλένιο στο τραγούδι; Έλα τώρα στην κορυφαία μουσική ακαδημία θα φτάσεις σε άλλο επίπεδο. Σε αυτό το σπίτι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», ακούγεται στο τρέιλερ του νέου μουσικού τάλεντ σόου που ετοιμάζει το κανάλι του Φαλήρου για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Το «House of Fame» έρχεται και στο κάλεσμα αυτό, ο αριθμός των αιτήσεων έφτασε τις... έξι χιλιάδες. Ποιο είναι όμως αυτό το τάλεντ σόου που κάνουν... ουρά οι υποψήφιοι παίκτες για να μπουν; Πρόκειται για ένα φορμάτ στα πρότυπα του «Fame Story» που, ωστόσο, βασίζεται στο μεξικάνικο «La Academia», δηλαδή το αντίπαλο δέος του «Fame Story», που αποτελούσε ελληνική εκδοχή του «Star Academy».

Μάλιστα, στη μία και μοναδική σεζόν που ήρθαν αντιμέτωπα στη Λατινική Αμερική τα δύο ριάλιτι. το «La Academia» φαίνεται να νίκησε. Το εν λόγω πρότζεκτ ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι Azteca τον Ιούνιο του 2002 και έκτοτε μετράει 12 σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Για δέκα χρόνια οι τηλεθεατές στο Μεξικό παρακολουθούσαν τους σπουδαστές αυτής της μουσικής ακαδημίας να διαγωνίζονται μεταξύ τους. Στη συνέχεια η προβολή διακόπηκε και επανήλθε το 2018. Παράλληλα, τα δικαιώματα του «Academia» έχουν αγοράσει τηλεοπτικά κανάλια σε Αζερμπαϊτζάν, Μαλαισία, Ινδονησία, Παραγουάη, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, αλλά και οι ΗΠΑ. Πλέον σε αυτή τη λίστα ανήκει και η χώρα μας μέσω του ΣΚΑΪ.

Μετά το πέρας του «Big Brother», οι υπεύθυνοι του «House of Fame» αλλάζουν το ήδη υπάρχον σπίτι, ώστε να φιλοξενήσει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας. Ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα διαμορφωθούν νέα δωμάτια, όπως αίθουσα φωνητικής, χορού κ.ά. Όσον αφορά το κόνσεπτ, οι τηλεθεατές θα βλέπουν τη ζωή των παικτών μέσα στο σπίτι, όπως γινόταν με τον «Μεγάλο Αδελφό», μόνο που εδώ οι διαγωνιζόμενοι θα πηγαίνουν στα μαθήματα τους, θα χορεύουν, θα γυμνάζονται, θα βελτιώνονται στη μουσική.

Η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής

Τι κι αν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προγράμματα αυτού του είδους στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης; Στον ΣΚΑΪ, καθώς έχουν αποφασίσει να ρίξουν στην τηλεοπτική αρένα και το «Survivor», το οποίο προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στην prime time ζώνη, θα προγραμματίσουν το «House of Fame» τα απογεύματα και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00, γεγονός που σημαίνει ότι θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα live θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ, παίρνοντας τη θέση των live του «Big Brother».

Εκεί, οι παίκτες θα παρουσιάζουν ένα ή δύο τραγούδια. Και ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης του σόου;

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε έντονα το όνομα της Τάμτα, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σε περίπτωση μη συμφωνίας, το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει αναδοχή σε πρόσωπο του καναλιού. Κι εδώ μπαίνει το όνομα του Γιώργου Λιάγκα που ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον σταθμό αλλά μέχρι στιγμής είναι ανενεργό. Τώρα αν αναρωτιέστε ποιοι θα είναι οι κριτές του σόου, σύμφωνα με το tv24, αυτοί έχουν ήδη κλείσει και είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος, η Καίτη Γαρμπή και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος. Θα βαθμολογούν την επίδοση των διαγωνιζομένων και το κοινό θα μπορεί μέσω ψηφοφορίας να κρατήσει ή να διώξει κάποιον παίκτη, μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved