Elif: Η Ελίφ μεγάλωσε και άλλαξε στυλ - Δες την εντυπωσιακή αλλαγή της!
Media

Elif: Η Ελίφ μεγάλωσε και άλλαξε στυλ - Δες την εντυπωσιακή αλλαγή της!

H μικρή Ελίφ είναι πια 12 χρονών και έχει αλλάξει πολύ! 

H Isabella Damla Güvenilir, η οποία υποδύεται την Ελίφ, μεγάλωσε, ψήλωσε, μάκρυνε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της και το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει και στυλ. Πρόκειται για μία άριστη μαθήτρια, λατρεύει τη ζωγραφική και φυσικά όταν μεγαλώσει όνειρό της είναι να γίνει… ηθοποιός!

Γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2018 στην Νέα Υόρκη. Το ταλέντο της ανακαλύφθηκε όταν επισκέφθηκε την Τουρκία, σε ηλικία μόλις τεσσάρων χρόνων. Ο πρώτος της ρόλος ήταν και πρωταγωνιστικός, στην τηλεοπτική σειρά Elif. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, όπως και στην Ελλάδα!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τηλεόραση και μετά το τέλος της «Elif», αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι παραγωγοί μου, που είναι η αδελφή μου, η Inci, και ο θείος μου, ο Ozkan, στους οποίους και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.».

Η Ελίφ έχει μεγαλώσει και το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει πολύ!

Ντύνεται διαφορετικά και άλλαξε και τα μαλλιά της, έκανε αφέλειες! Μπαίνει στην εφηβεία και όπως είναι λογικό η μικρή πρωταγωνίστρια αλλάζει...

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved