Στην υγειά μας ρε παιδιά: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό εορταστικό επεισόδιο!
Media

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό εορταστικό επεισόδιο!

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το σημερινό επεισόδιο θα είναι διαφορετικό κα με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Διαβάστε τους καλεσμένους!

Ένα ξεχωριστό εορταστικό επεισόδιο επιφυλάσσει στους τηλεθεατές η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Λαμπεροί καλεσμένοι συνθέτουν μία κεφάτη παρέα που χορεύει, τραγουδά και διασκεδάζει με όλη της την ψυχή έχοντας πάντα στο επίκεντρο αγαπημένες και διαχρονικές επιτυχίες.

Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο γλέντι συμμετέχουν με όλη τους την θετική ενέργεια και διάθεση οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κρατερός Κατσούλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αργύρης Πανταζάρας, Δημήτρης Σταρόβας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μαρίνα Ασλάνογλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέλιος Κρητικός, Νίκη Λάμη, Χριστίνα Στεφανίδη και Εύη Δόβελου.

Μαζί τους στο μουσικό μέρος της εκπομπής ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος ερμηνεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο δημοφιλή τραγούδια διατηρώντας το κέφι αμείωτο σε ένα πολύχρωμο επεισόδιο γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Δείτε το video με το trailer.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved