Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο φετινό reality
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο φετινό reality

Survivor: O Γιώργος Λιανός με το "καλημέρα" σας στην πρεμιέρα του παιχνιδιού μας προειδοποίησε ότι το φετινό ριάλιτι επιβίωσης θα είναι το πιο σκληρό που έχουμε δει ποτέ και αυτό είναι τελικά αλήθεια!

Γιατί από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, οι είκοσι παίκτες χρειάστηκε να "πολεμήσουν" ακόμα και για τα απολύτως απαραίτητα, πριν καν βρεθούν στις καλύβες τους.

Στα πρώτα κιόλας πλάνα του παιχνιδιού είδαμε Μαχητές και Διασήμους να ρίχνονται στη μάχη για τη διεκδίκηση της νίκης.

Μάλιστα, όπως τούς ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, προκειμένου να εξασφαλίσουν το νερό τους, θα έπρεπε να αναμετρηθούν γι' αυτό.

Οι νικητές της μονομαχίας θα κέρδιζαν 15 λίτρα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ ενώ οι ηττημένοι θα έπαιρναν μόλις πέντε λίτρα. Οι νικητές θα έπαιρναν μαζί και αλεύρι ως τρόπαιο για να μπορούν να φτιάξουν ψωμί για να φάνε.

Αυτός φυσικά ήταν και ο κύριος λόγος που τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι ρίχτηκαν με δύναμη και αποφασιστικότητα στη μάχη, με τις μονομαχίες μεταξύ των παικτών να είναι πραγματικά σκληρές.

Πάντως, η Άννα Μαρία Βέλλη αντιμετώπισε με σθένος την Έλενα Μαριπόζα. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη μονομαχία τους:

Μία από τις πιο δυνατές μονομαχίες του αγωνίσματος ήταν και αυτή ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος κέρδισε; Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Κάτια Ταραμπάνκο, στην πρώτη της μάχη στον αγωνιστικό χώρο έδειξε μεγάλο σθένος αντιμετωπίζοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τους Μαχητές. Δείτε ποια κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία στο παρακάτω βίντεο:

Ποια ομάδα όμως κέρδισε την πρώτη αυτή μονομαχία εξασφαλίζοντας έτσι και τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωσή της την πρώτη αυτή εβδομάδα της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο; Στην τελευταία μονομαχία, αναμετρήθηκαν ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιος κέρδισε τελικά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved