Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλα όσα θα δούμε στην τρίτη τηλεταινία
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Όλα όσα θα δούμε στην τρίτη τηλεταινία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, μυστικά, ψέματα και φαντάσματα από το παρελθόν στοιχειώνουν το κατά τ’ άλλα ήσυχο χωριουδάκι του Πλατάνου!

Ο πατέρας της Κατερίνας, Στάθης, ανακαλύπτει στην αποθήκη του Βαγγέλα ένα κουτί γεμάτο ντοκουμέντα από τη ζωή του πατέρα του, για τον Πλάτανο όμως είναι το κουτί της Πανδώρας! Αμέτρητες οι συμφορές που θα βρουν τους ήρωες μας, καθώς ένα απίθανο γαϊτανάκι συμπτώσεων στήνεται γύρω από την απερίσκεπτη απόφαση του Στάθη να φορέσει τα ρούχα του μακαρίτη και να βγει για λαθραίο κυνήγι στο δάσος! Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα θα οδηγήσει τον Στάθη στη φυλακή και τον Παναγή σε διαθεσιμότητα!

Ποιος όμως ή ποια, ήταν πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα; Και ενώ η Κατερίνα κινδυνεύει στην προσπάθειά της να ξεσκεπάσει το καλά μελετημένο σχέδιο που κρύβεται πίσω από τη διαθεσιμότητα του Παναγή, όλος ο υπόλοιπος Πλάτανος κινείται σε ρυθμούς προεκλογικής περιόδου! Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, Ηλίας και Παρασκευάς διεκδικούν την εξουσία και οι τρικλοποδιές που βάζει ο ένας στον άλλο δεν έχουν τελειωμό.

Η μεγάλη μέρα για το debate φτάνει και όλοι οι Πλατανιώτες ανακαλύπτουν έκπληκτοι ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση ανάμεσα στις θέσεις των δυο υποψηφίων! Ξεσπάει φασαρία και γρήγορα η πλεκτάνη αποκαλύπτεται. Η φράση : «η πολιτική καριέρα του Ηλία παίρνει την κατιούσα» είναι μια εύσχημη διατύπωση για την ανείπωτη ξεφτίλα που βιώνει ο μπακάλης. Από την άλλη, ο Παρασκευάς πατώντας στο πολιτικό κουφάρι του Ηλία, νομίζει ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος. Λογαριάζει όμως λάθος… Μια νέα αντίπαλος θα μπει στο παιχνίδι, πολύ πιο φιλόδοξη και πολύ πιο επικίνδυνη από τον Ηλία…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved