Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Έχει διώξει καλεσμένο από το DOT γιατί τον εκνεύρισε
Media

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Έχει διώξει καλεσμένο από το DOT γιατί τον εκνεύρισε

Ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος, σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «DOT.» που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΙ, αποκαλύπτει πως έχει τύχει να έρθει σε αμηχανία με καλεσμένο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο καλεσμένος τον είχε φέρει στα όριά του!

Εδώ και χρόνια κρατάτε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από την εκπομπή «DOT.» στον ΣΚΑΪ. Τι είναι αυτό που απολαμβάνετε περισσότερο σε αυτή τη δουλειά;

Ό,τι απολαμβάνω σε όλες τις άλλες δουλειές που έχω κάνει, για να είμαι ειλικρινής. Το ότι είναι μια δουλειά που συμπτωματικά είναι μπροστά στον φακό δεν την κάνει σημαντικότερη από άλλες δουλειές, την κάνει ίσως πιο περίπλοκη. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στο «DOT.» είναι η δημιουργία, το να παίρνεις κάτι στην αρχική του μορφή και να το ολοκληρώνεις όπως εσύ θες. Απολαμβάνω το αποτέλεσμα, την επικοινωνία, το να ακούω τις ιστορίες των καλεσμένων, καθώς και την ηρεμία και την εμπιστοσύνη που σου παρέχει ο ΣΚΑΙ.

Η εκπομπή είναι και δική σας παραγωγή. Ποια είναι τα μεγαλύτερα άγχη που έχετε;

Τα πάντα. Δυστυχώς, αγχώνομαι με όλα: Από το αν θα έρθει ο καλεσμένος στην ώρα του, τι μουσική θα έχει ένα βίντεο, πόση διάρκεια θα έχει και ποιος θα κάνει τα γκράφιτι. Και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, ειδικά αυτές τις εποχές που διανύουμε.

Έχει τύχει να έρθετε σε δύσκολη θέση με κάποιον καλεσμένο;

Να με φέρουν σε δύσκολη θέση, όχι, δεν θα το 'λεγα. Ίσως μια-δυο φορές μόνο, αλλά έχει τύχει να έρθω σε αμηχανία. Υπήρξαν καλεσμένοι με τους οποίους δεν είχα χημεία και υπό άλλες συνθήκες δεν θα λέγαμε ούτε καλησπέρα, και καλεσμένοι που ένιωσα ότι είχαν μια αγωνία να προστατεύσουν κάποιο κομμάτι της προσωπικής τους ζωής.

Πώς το διαχειριστήκατε;

Θυμάμαι μια συγκεκριμένη περίπτωση καλεσμένου -δεν θα πω ποιος-αλλά ένιωσα ότι έφτασα στα όρια μου. Απαντούσε στις ερωτήσεις με στιχάκια, έβριζε χωρίς λόγο, διέκοπτε συνεχώς τη συνέντευξη, γενικά νομίζω ότι ήρθε για να διασκεδάσει. Ένιωσα ότι δεν σεβάστηκε ούτε εμένα ούτε το συνεργείο, οπότε του είπα:

«Άστο καλύτερα, ας το κάνουμε μια άλλη φορά, γιατί εσύ ήρθες για να κάνεις την πλάκα σου, ενώ εγώ όχι». Τελικά ζήτησε συγγνώμη και την κάναμε τη συνέντευξη, αλλά δεν έχω καθόλου καλές αναμνήσεις, είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved