8 Λέξεις: Στέλιος Φύτρος: «Ο Δημήτρης είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας»
Media

8 Λέξεις: Στέλιος Φύτρος: «Ο Δημήτρης είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας»

Ο Στέλιος Φύτρος υποδύεται τον Δημήτρη στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 λέξεις».

Ο ηθοποιός μίλησε για όσα έχει ξεχωρίσει στον ήρωα του, για το πως βιώνει τους μήνες της πανδημίας, ενώ αποκάλυψε αν τον αγχώνει το αβέβαιο μέλλον για τον κλάδο του.

Ξεκινώ με το ρολό του Δημήτρη τι έχεις ξεχωρίσει εσύ στον ήρωα;

Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, ο οποίος εξαιτίας και των οικογενειακών προβλημάτων που έχει βιώσει έχει περάσει από διάφορες φάσεις στην προσωπική του ζωή. Είναι πολυδιάστατος χαρακτήρας. Συνεχώς ανακαλύπτω καινούργιες πλευρές του, οπότε έχει ενδιαφέρον. Ο Δημήτρης υποκύπτει στον εκβιασμό του Αλέκου και δέχεται να εξαγοράσει τη σιωπή του αναφορικά με το ένοχο παρελθόν του.

Πως έχεις βιώσει τους μήνες της πανδημίας;

Πέρασα από διάφορες φάσεις. Αρχικά σοκαρίστηκα, αγχώθηκα, φοβήθηκα και απογοητεύτηκα, όπως όλοι. Θυμάμαι πως όταν χαρακτηριστικά μας ανέφεραν ότι επρόκειτο να κλείσουν όλα, έως τον Απρίλιο, σκεπτόμουν πώς είναι εφικτό να συμβαίνει αυτό το γεγονός.

Σε αγχώνει το ότι ουσιαστικά το μέλλον για τους ανθρώπους της τέχνης είναι αβέβαιο;

Δεν επιτρέπω πια να με αγχώνει τίποτα, να είμαι ειλικρινής. Προσπαθώ να βλέπω πιο ανθρώπινα τη συνθήκη.

Δεν θυμώνεις παρά ταύτα;

Βασικά, δεν μου φαίνεται λογικό να είναι ο ένας άνθρωπος πάνω στον άλλον σε ένα λεωφορείο, αλλά να μη μένει ανοιχτό ένα θέατρο ή ένας κινηματογράφος. Είναι σαν μια επίθεση στον πολιτισμό όλο αυτό. Γι' αυτό θα πρέπει κάποια στιγμή να| αντιδράσουμε. Αυτήν την αντιμετώπιση τουλάχιστον έχω εγώ, σε ό, τι με πιέζει στη ζωή μου, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved