Άγριες μέλισσες: Ελένη Καρακάση: Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος αγάπησε τη σειρά
Media

Άγριες μέλισσες: Ελένη Καρακάση: Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος αγάπησε τη σειρά

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Ελένη Καρακάση και δεν θα μπορούσε φυσικά να μη μιλήσει για τον ρόλο της στις Άγριες μέλισσες.

Στη δημοφιλή σειρά εποχής του ΑΝΤ1, υποδύεται τη Ρίζω και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τι πιστεύετε ότι ήταν αυτό που έκανε τον κόσμο να αγαπήσει τόσο πολύ τις «Άγριες μέλισσες»;

«Κατ' αρχάς, το γεγονός ότι είναι ελληνική μυθοπλασία από τη γέννησή της -και όχι ένα ξένο σενάριο το οποίο ελληνοποιούμε- και επίσης είναι μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Ακόμη, έχει να κάνει με την επαρχία της Ελλάδας σε ένα κοντινό παρελθόν, οικείο σε όλους μας. Είναι η ιστορία που έχουν ζήσει οι δικοί μας κι όσο πάει πλησιάζουμε και στην ιστορία που έχουμε ζήσει εμείς. Εγώ όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια ενθουσιάστηκα, ήταν σα να διαβάζω ένα μυθιστόρημα. Μετά έπεσε στα χέρια μιας πολύ καλής παραγωγής και εξαιρετικών συντελεστών, από τους σκηνοθέτες μέχρι τους ηθοποιούς, το σκηνογράφο και όλους όσοι εργάζονται για να φτάσει να γίνει μια πολύ ολοκληρωμένη δουλειά, που σέβεται τους θεατές».

- Και τη σεβάστηκαν και οι τηλεθεατές, κι αυτό νομίζω ότι είναι κι ένα «μήνυμα» που στέλνουν στα κανάλια...

«Βέβαια, χαίρομαι τόσο πολύ που και τη δεύτερη χρονιά η σειρά είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο. Έγιναν πολύ ωραία πράγματα φέτος, αλλά είδαμε ότι κράτησε το κοινό της και ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει πάρα πολύ. Κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας».

- Η Ρίζω, που υποδύεστε, είναι ένας πληθωρικός χαρακτήρας. Ποιο είναι το στοιχείο της που θαυμάζετε;

«Μου αρέσει πάρα πολύ που ανακατεύεται με πολλά πράγματα. Είναι ένα χαρακτηριστικό που ίσως το έχω κι εγώ. Αλλά αυτά που κάνει, τα κάνει και καλά. Βλέπουμε ότι είναι καλή μαία, είναι καλή στο μαγαζί της, στο εμπόριο, κι ενώ είναι η "τηλεόραση" και το "ραδιόφωνο" της εποχής, αυτή που κυκλοφορεί τα νέα -δεν θα το πω κουτσομπολιό-, όταν χρειάζεται να κρατήσει το στόμα της κλειστό, το κάνει -και το έχει αποδείξει αρκετές φορές», είπε η Ελένη Καρακάση στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved