Μουτσινάς – Μαλέσκου: Όλη η αλήθεια για το unfollow – Τι απαντούν οι ίδιοι!
Media

Μουτσινάς – Μαλέσκου: Όλη η αλήθεια για το unfollow – Τι απαντούν οι ίδιοι!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου; Έκαναν ο ένας τον άλλον unfollow στο Instagram; Οι ίδιοι απαντούν στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε!

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Δεν έχουμε ακολουθηθεί ποτέ με την κοπέλα. Η Κατερίνα θέλει να ακολουθώ μόνο εκείνη. Θες να κάνω Unfollow κάποιες; την μισή πρωινή ζώνη, είναι ντροπή. Από το πουθενά η Ιωάννα Μαλέσκου να με ακολουθήσει; Και πρέπει και εγώ να την ακολουθήσω μετά; Για πόσες ημέρες θέλετε θέμα για να το βρούμε».

Και από τη μεριά της η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε: «Παιδιά δεν υπάρχει τίποτε, ούτε καν τέτοιο θέμα συζήτησης, έχουμε άριστες σχέσεις και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έγινε το unfollow, αλλά ούτε και follow. Δεν νομίζω ότι κρίνονται οι σχέσεις ούτε οι επαγγελματικές, αλλά ούτε γενικά οι σχέσεις από το ποιον ακολουθούμε. Θα τον κάνω αν με κάνει και αυτός. Τελευταία ακούω για το ποιος οφείλει τι και σε ποιόν και για αχαριστία προς το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά. Όταν άνθρωποι γνωρίζουν και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους χωρίς να το διατυμπανίζουν, λέει πολλά».

Δείτε τις δηλώσεις παρακάτω του Νίκου Μουτσινά αλλά και της Ιωάννας Μαλέσκου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved