Σου - Κου Family: Αντελίνα και Χάρης μιλούν για τη νέα τους εκπομπή στον ΣΚΑΙ
Media

Σου - Κου Family: Αντελίνα και Χάρης μιλούν για τη νέα τους εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Σου - Κου Family: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπει για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, έτοιμοι να δώσουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη επιστρέφουν στους δέκτες μας και αυτή τη φορά μαζί, ως το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του ΣΚΑΙ για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η κάμερα του ANT1 και η εκπομπή, Το Πρωινό, συνάντησαν το ζευγάρι το οποίο μίλησε για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη γιατί έχω πει στο παρελθόν ότι το ζωντανό είναι κάτι που χτυπάει στην καρδιά μου και επιτέλους ήρθε η ώρα να το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη πόσο μάλλον που το κάνω με τον άνδρα μου που με ξέρει καλά, ξέρει τα κουμπιά μου και εγώ τα δικά του. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση, στην εκπομπή θα υπάρχει πολύ μουσική. Να πω ένα πελώριο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν για το πάνελ, θα είναι άνθρωποι που θα επιλέξει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος απέναντι μου θα είναι η εξαιρετική Ναταλία Γερμανού που την αγαπώ πολύ, το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά», δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Στη συνέχεια ο Χάρης Βαρθακούρης πήρε το λόγο...

«Δεν ήταν δύσκολο να συμφωνήσω για αυτή την εκπομπή. Εμένα τελείωσε το Big Brother, είχαμε κανονίσει κάτι άλλο με το κανάλι, αλλά προέκυψε αυτό. Για να ξεγελάσω τον εαυτό μου έχω πει ότι κάθε εβδομάδα θα θεωρώ ότι είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της γυναίκας μου. Η εκπομπή θα έχει μουσική και σιγά σιγά νομίζω ότι θα τα βρω τα βήματα μου για να αισθανθώ ότι είναι και αυτό το στοιχείο μου», δήλωσε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved