Σου - Κου Family: Αυτά είναι τα τέσσερα πρόσωπα για το πάνελ της Αντελίνας και του Χάρη
Media

Σου - Κου Family: Αυτά είναι τα τέσσερα πρόσωπα για το πάνελ της Αντελίνας και του Χάρη

Σου - Κου Family: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ

Νέα χρονιά με νέα ξεκινήματα για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη! Το γνωστό ζευγάρι θα βρεθεί ξανά μαζί στην TV, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ο τίτλος της θα είναι Σου - Κου Family, ενώ δίπλα τους θα βρίσκονται τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα, τα οποία και θα σχολιάζουν τις εξελίξεις της showbiz, συνθέτοντας έτσι την ομάδα της εκπομπής.

Πρόσφατα η Αντελίνα μίλησε για το νέο της ξεκίνημα αλλά και την εκπομπή που ετοιμάζει με τον σύζυγό της.

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη γιατί έχω πει στο παρελθόν ότι το ζωντανό είναι κάτι που χτυπάει στην καρδιά μου και επιτέλους ήρθε η ώρα να το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη πόσο μάλλον που το κάνω με τον άνδρα μου που με ξέρει καλά, ξέρει τα κουμπιά μου και εγώ τα δικά του. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση, στην εκπομπή θα υπάρχει πολύ μουσική. Να πω ένα πελώριο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν για το πάνελ, θα είναι άνθρωποι που θα επιλέξει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος απέναντι μου θα είναι η εξαιρετική Ναταλία Γερμανού που την αγαπώ πολύ, το θέμα είναι να υπάρχει δουλειά», δήλωσε στην κάμερα του ANT1.

Όσο για τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πάνελ της εκπομπής, η Φωλιά των Κου Κου είχε όλο το σχετικό ρεπορτάζ!

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved