Survivor: «Χείμαρρος» ο Μιχάλης Αρναούτης – Τα χώνει on camera στην παραγωγή
Media

Survivor: «Χείμαρρος» ο Μιχάλης Αρναούτης – Τα χώνει on camera στην παραγωγή

O Μιχάλης Αρναούτης ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε από το survivor και μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, τα έχωσε στην παραγωγή!

«Χείμαρρος» ο πυγμάχος και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Μιχάλης Αρναούτης είπε: «Η πικρία μου ήταν ότι φάνηκα πολύ αθόρυβος, τώρα είδα τα επεισόδια και είναι κάτι διαφορετικό αυτό που ζούσαμε και κάναμε εκεί με αυτό που προβάλλει η παραγωγή. Πιστεύω ότι έδωσα πάρα πολλά πράγματα και αυτό το είπανε και οι συμπαίκτες μου την επόμενη ημέρα, ότι ήταν όλοι στεναχωρημένοι που έφυγα, ότι ήμουν η ψυχή της ομάδας, ότι ήμουν ενωτικός. Το πρώτο πράγμα που μου είπε η σύζυγος μου όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήταν αν είμαι καλά ή αν είμαι άρρωστος ή αν ήμουν όντως στο παιχνίδι».

Και υπογράμμισε: «Ο Αλέξης ο Παππάς κάνει πολύ δουλειά που δεν την είδα στα επεισόδια. Φέρνει όλες τις καρύδες και είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσεις καρύδες από τα δέντρα. Ψαρεύαμε έφερνα καβούρια, φρούτα. Ήταν ο μόνος που έφευγε από την καλύβα. Η Κάτια είναι δυνατή, αν δεν βρεθεί άλλη σταρ να την κοντράρει, θα προχωρήσει. Σίγουρα ξέρει από ριάλιτι».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved