Δημητριάδης: Έτσι προέκυψε η συνεργασία του με τη Γαστεράτου για το Mega Star
Media

Δημητριάδης: Έτσι προέκυψε η συνεργασία του με τη Γαστεράτου για το Mega Star

Αντώνης Δημητριάδης: Η φιλία και η συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο και η ξαφνική πρόταση από το MEGA.

Το MEGA STAR επέστρεψε στο πρόγραμμα του MEGA, πιο φρέσκο και ανανεωμένο από ποτέ. Η Μαντώ Γατεράτου και ο DJ, Αντώνης Δημητριάδης είναι οι νέοι παρουσιαστές της μακροβιότερης μουσικής εκπομπής! Οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους με το μεγάλο κανάλι.

Μαντώ Γαστεράτου...

Πώς αισθάνεσαι που παρουσιάζεις την ιστορικότερη εκπομπή του μεγάλου καναλιού;

Πολύ όμορφα. Είναι μια εκπομπή την οποία παρακολουθούσα ανελλιπώς στην εφηβεία μου, ένα επιτυχημένο πρόγραμμα που παιζόταν στην ελληνική τηλεόραση επί είκοσι δύο συναπτά έτη με μεγάλη επιτυχία.

Υπάρχει έντονα π μουσική στη ζωή σου;

Βέβαια. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. Κάθε πρωί ξυπνώ με μουσική. Έπειτα συνεχίζω την ημέρα μου στο ραδιόφωνο και το βράδυ, όταν θα πέσει ο μικρός μου για ύπνο, θα ακούσω μουσική και θα χαλαρώσω πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.

Ποιους καλλιτέχνες αγαπάς; Όσον αφορά το ξένο ρεπερτόριο, αγαπώ τον Μάικλ Τζάκσον και από τους σύγχρονους τραγουδιστές ξεχωρίζω τον The Weeknd. Από Έλληνες καλλιτέχνες, μου αρέσει πολύ ο Γιάννης Κότσιρας.


Ο γιος σου στις 6 Ιανουαρίου έγινε ενός έτους. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου; Πάρα πολύ. Η μητρότητα με έχει ωριμάσει. Είμαι πολύ πιο υπεύθυνη, πιο δυνατή, πιο δυναμική και σίγουρα πιο ευαίσθητη και τρυφερή.

Θα ήθελες να αποκτήσεις άλλο ένα παιδί;
Το ονειρεύομαι. Πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκα με το γιο μου μια φίλη μου που έχει δύο παιδάκια και έκαναν παρέα. Έβλεπα μέσα στο σπίτι τρία μωράκια να παίζουν με τόση χαρά και τα χάζευα. Ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα. Τότε ήρθε στο μυαλό μου ακόμα πιο έντονα αυτή η επιθυμία. Τα πολλά παιδιά είναι ευτυχία.\

Αντώνης Δημητριάδης...

Πώς αισθάνεσαι που παρουσιάζεις την ιστορικότερη εκπομπή του μεγάλου καναλιού;


Είναι υπέροχο και συγκινητικό να παρουσιάζω την εκπομπή που παρακολουθούσα στην εφηβεία μου και στο ξεκίνημα μου ως Dj.

Το φανταζόσουν ποτέ;

Όχι, αλλά και ποτέ δε φανταζόμουν τίποτα που να έχει σχέση με την τηλεόραση. Δεν είχα βλέψεις ούτε κατεύθυνα τους στόχους μου προς αυτό το πεδίο. Ασχολούμουν με τη μουσική ως Dj γιατί λάτρευα αυτή τη ζεστή επαφή που είχα με το κοινό. Πότε δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα παρουσίαζα ή θα επιμελούμουν ένα πρόγραμμα. Κατά τις πρώτες ημέρες του Lockdown, κάναμε την εκπομπή «Σπίτι με το ΜEGA» με τον Αντώνη Ρέμο, εκλεκτό φίλο και συνεργάτη μου επί πολλά χρόνια, αφού παίζω μαζί του ως Dj - ουσιαστικά, του οφείλω τα πάντα γιατί αυτός με έφερε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, μου δόθηκε μια τεράστια ευκαιρία, καθώς δέχθηκα μια πολύ τιμητική πρόταση από τους ανθρώπους του σταθμού να συνεργαστώ σε αυτή την ξεχωριστή εκπομπή. Λόγω της ιδιότητας μου ως Dj, της καλής σχέσης μου επίσης με τους καλλιτέχνες, αλλά και της γνώσης μου πάνω στο αντικείμενο, ανέλαβα την επιμέλεια της μουσικής και το συντονισμό των καλλιτεχνών. Σε αυτούς τους δέκα μήνες στο «Σπίτι με το MEGA» έμαθα πολλά πράγματα. Το «MEGA STAR» το αγαπώ. Το παρακολουθούσα από μικρός.

ΠΗΓΗ: 7 ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved