Το Πρωινό: To παρασκήνιο επιστροφής του Λιάγκα – Η αποκάλυψη της Σκορδά!
Media

Το Πρωινό: To παρασκήνιο επιστροφής του Λιάγκα – Η αποκάλυψη της Σκορδά!

Το Πρωινό: Για μια ακόμη φορά η Φαίη Σκορδά απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι!

Μπορεί η είδηση επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό να είναι αυτή τη στιγμή η top τηλεοπτική είδηση της νέας χρονιάς και να έπεσε σαν «βόμβα», ωστόσο η Φαίη άφησε το ρεπορτάζ να μιλήσει πρώτα και μετά η ίδια τοποθετήθηκε.

Δεν ήταν το πρώτο θέμα της εκπομπής της, όχι ότι δεν ήθελε να αναφερθεί σε αυτό απλά κράτησε και πάλι χαμηλούς τόνους καθώς πρόκειται για μια εξέλιξη που αφορά στο επαγγελματικό μέλλον τόσο του παρουσιαστή όσο και της εκπομπής.

Θεώρησε λοιπόν σωστό να αφήσει το ρεπορτάζ να «μιλήσει».

Μετά λοιπόν από το πρώτο break, η Φαίη επέστρεψε στο πλατό και ο συνεργάτης της εκπομπής της, Αλέξης Μίχας μίλησε για την επιστροφή του Λιάγκα.

«Επίσημα έχει μιλήσει το κανάλι, όλα στην ώρα τους», αρκέστηκε να πει η παρουσιάστρια και τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος.

«Πράγματι ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει. Όλοι αιφνιδιαστήκαμε. Υπάρχει και παρασκήνιο και πώς φτάσαμε σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε γρήγορα. Όταν έχεις λίγες ημέρες για διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση με τέτοιες ισορροπίες και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση σε αυτό το κανάλι, γερά θεμέλια. Δεν είναι εύκολο».

«Το θέμα δεν είναι πότε το έμαθα, το θέμα είναι να περάσουμε καλά, αλλά ναι, το ήξερα από τον καρπό του», αποκάλυψε.

Όσο για το αν το γνώριζε;

Δες τι απάντησε στο βίντεο

H ανακοίνωση του σταθμού:

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.
Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό».
Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσοντα», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved