Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για το Ντουμπάι και η αντίδραση της Καινούργιου
Media

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη για το Ντουμπάι και η αντίδραση της Καινούργιου

Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά με αφορμή τα σχόλια που δέχτηκε σε σχέση με το ταξίδι της στο Ντουμπάι και υπογραμμίζει ότι την ενοχλεί η νοοτροπία του Έλληνα που θέλει να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

Ανέβασε ένα βίντεο στα social media το οποίο προβλήθηκε στο Ευτυχείτε και φυσικά σχολιάστηκε και από την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχουμε covid-19. Είμαστε covid free. Προσέχουμε παιδιά, έχει παντού plexiglass, έχουμε τις μάσκες, κρατάμε και αποστάσεις. Λαμβάνουμε άπειρα μηνύματα που μας λένε πόσο χαίρονται που βλέπουν όμορφες εικόνες και ταξιδεύουν μαζί μας. Αλλά υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που στέλνουν φουλ hate μηνύματα. Με ενοχλεί που υπάρχει αυτή η μερίδα του κόσμου που δεν θέλει να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει τη ζωή του, αλλά να γίνει χειρότερη η ζωή του δίπλα του. Είναι το γνωστό “θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”. Εγώ λέω να κοιτά ο καθένας τη δουλειά του. Έλεος κάπου», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και τάχθηκε υπέρ της, αναφέροντας:
«Υπάρχει κόσμος που της εύχεται να έχει κορονοϊό; Η Τούνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στην τελική βγάζει τα λεφτά της, τα πλήρωσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτός ο σάλος. Όποιος δεν θέλει να ταξιδέψει γιατί φοβάται, επειδή πρέπει να μείνει και επτά μέρες καραντίνα μετά, ας μην πάει».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved