Media

Κουτσελίνη: Μετά την αποχώρηση… πήγε ξανά στον Αρναούτογλου – Η απίθανη ατάκα για την Παπαγεωργίου

Gossip-tv Team

H Zήνα Κουτσελίνη επέστρεψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Όλοι θυμόμαστε ότι η παρουσιάστρια αποχώρησε από το γύρισμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show μετά από ένα ατυχές περιστατικό με τις «Σφήκες».

Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε στους δημοσιογράφους: «Με τον Γρηγόρη έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με στήριξε στα δύσκολα, όταν ήμουν βυθισμένη στον καναπέ μου και κρίνω ότι επειδή δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί του, παρά μόνο αγάπες και αγκαλιές, έπρεπε να κλείσουμε όμορφα αυτόν τον κύκλο και να μην αφήσουμε κενά, ώστε να μπαίνουν κλέφτες στη σχέση μας»!

Και υπογράμμισε: «Δεν θα περάσω από τις “Σφήκες”... Δεν έχω τέτοια συμφωνία. Δεν μου τηλεφώνησαν να μου ζητήσουν συγγνώμη...».

Για τη συνεργασία της με το Star, δήλωσε: «Τις συζητήσεις τις κάνω τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου και πάντα έχω μονοετές συμβόλαιο. Αν δεν υπάρχει ζεστή σχέση και από τις δυο πλευρές καλό είναι να φεύγω ή να με διώχνουν. Η εκπομπή που έχουμε στήσει όλα αυτά τα χρόνια είναι επιτυχημένη, γιατί στηρίζεται στην αγάπη και στην αγκαλιά του κόσμου».

Για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, απάντησε: «Εμένα η Ρούλα μου αρέσει πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι μια παρουσία που αξίζει να είναι στην τηλεόραση, όπως και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Σε αυτό που είδα ήταν λίγη Ρούλα και πολύ Αντώνης. Ήταν μια εκπομπή του Αντώνη Ρέμου με καλεσμένη τη Ρούλα Κορομηλά. Είδα ότι άφησε χώρο στον νέο Αντώνη Ρέμο».

Μάλιστα, η Ζήνα αποκάλυψε: «Η κόρη μου βλέπει εκπομπές, τα σχολιάζει όλα. Εμένα δεν με βλέπει, βλέπει Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Και για την κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Βίκυ Καγιά είπε: «Δεν ξέρω καθόλου την Ηλιάνα, ξέρω την Καγιά και την εκτιμώ…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved