Μεσάνυχτα: Κατερίνα Βρανά - «Έφευγα από την παράσταση και ήμουν ράκος»
Media

Μεσάνυχτα: Κατερίνα Βρανά - «Έφευγα από την παράσταση και ήμουν ράκος»

Μεσάνυχτα: Η γνωστή κωμικός καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Μεσάνυχτα, έτοιμη να μιλήσει για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη, έχοντας πάντα το δικό της μοναδικό χιούμορ, το οποίο και την έχει κάνει ξεχωριστή.

Η γνωστή κωμικός, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, αλλά και στις αλλαγές που βίωσε στη ζωή της. Η Ελεονώρα θέλησε να μάθει για αρκετά από τα μυστικά της ως κωμικός, αλλά και τις παραστάσεις που χαρίζουν άφθονο γέλιο στο κοινό.

Η Κατερίνα Βρανά ξεκαθάρισε πως αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

«Αρκετά χρόνια πριν και όταν ήμουν στο εξωτερικό, έβγαινα στη σκηνή και ο κόσμος από κάτω περίμενε να γελάσει. Έχω φύγει από παράσταση και μάλιστα ήμουν ράκος. Δεν ήξερα τι μπορεί να έχει συμβεί και να μην γέλασε ο κόσμος. Αρχικά πάντα ξεκινάω την κριτική από τον εαυτό μου και τι θα μπορούσα να είχα κάνει εγώ διαφορετικά. Όταν ξεκινάς σου λένε... "Εντάξει, θα πεις ανέκδοτα, εύκολο είναι" Δεν είναι», δήλωσε.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Βρανά πρόσθεσε...

«Πρέπει τη σκηνή να την βλέπουν όλοι, ο ήχος να είναι καλός, να υπάρχουν σωστά τα φώτα πάνω στη σκηνή και το κοινό να είναι στο σκοτάδι. Πρέπει ο άλλος να νιώσει καλά. Υπάρχουν άτομα που νιώθουν μια πίεση, ότι πρέπει να γελάσουν, ενώ δεν μπορούν να γελάσουνε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved