Ξέσπασε η Μαντώ! Γιατί ακύρωσε την εμφάνιση στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;
Media

Ξέσπασε η Μαντώ! Γιατί ακύρωσε την εμφάνιση στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Τηλεφωνική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε η τραγουδίστρια Μαντώ, η οποία προέβη σε αποκαλύψεις!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε στον αέρα της εκπομπής τον πραγματικό λόγο που αρνήθηκε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Ο λόγος ήταν γιατί όπως είπε η Μαντώ δεν θα την πλήρωναν για την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: ««Έχουμε εντολή από το σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών να μη συμμετέχουμε σε εκπομπές όπου μας καλούν να τραγουδήσουμε χωρίς αμοιβή, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει φυσικά πολλά χρόνια πριν. Στο εξωτερικό όλοι οι καλλιτέχνες αμείβονται, είτε είναι ηθοποιοί, είτε είναι τραγουδιστές, είτε είναι μουσικοί, πάντα αμείβονται όταν συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, διότι συνεισφέρουν στην επιτυχία της εκπομπής και κατ’ επέκταση και του καναλιού.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό λοιπόν θεσπίστηκε επιτέλους και στη χώρα μας. Ειδικά τώρα με την καραντίνα και λόγω του ότι οι τραγουδιστές και γενικότερα ο κλάδος αυτός δεν έχει εισοδήματα αυτή την περίοδο. Ήταν μια ευκαιρία να γίνει αυτή η αλλαγή και να ξεκινήσουν τα κανάλια να αμείβουν τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε μουσικές εκπομπές. Γι’ αυτό κι εγώ ζήτησα μια συμβολική αμοιβή. Μου το αρνήθηκαν, οπότε δεν θα συμμετέχω. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα αμοιβής και δε προβλέπεται κάτι τέτοιο για τους καλεσμένους.».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved