H παρέμβαση του Σκουλού στο Happy Day! Χαμός με τη δήλωσή του για την Κουλιανού - Δείτε τι συνέβη!
Media

H παρέμβαση του Σκουλού στο Happy Day! Χαμός με τη δήλωσή του για την Κουλιανού - Δείτε τι συνέβη!

Χαμό προκάλεσε μία δήλωση του Δημήτρη Σκουλού στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» που αφορούσε την καριέρα της Βίκυς Κουλιανού.

Ο φωτογράφος σχετικά με τις Ελληνίδες μοντέλα που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό είπε πως είναι λίγες αναφέροντας τα ονόματα της Βίκυς Καγιά και της Έλενας Κουντουρά, ενώ για τη Βίκυ Κουλιανού τόνισε δε θυμάται τι έχει κάνει.
Το εν λόγω απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day και ο Δημήτρης Σκουλός παρενέβη τηλεφωνικά και θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με αυτή του τη δήλωση.

Ο Δημήτρης Σκουλός τόνισε: «Εγώ είμαι φωτογράφος, μια καριέρα ενός μοντέλου τη βλέπω φωτογραφικά. Ξέρω ότι η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει τεράστια καριέρα έξω, έχει περπατήσει σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει shows για όλους τους γνωστούς σχεδιαστές. Σαν φωτογράφος προσπάθησα να θυμηθώ μοντέλα που έχουν κάνει φωτογραφικά πράγματα, δεν θυμόμουν φωτογραφικά τι έχει κάνει η Βίκυ Κουλιανού. Ξέρω ότι έχει κάνει shows φωτογραφικά δε θυμόμουν τι έκανε. Μπορεί να έχει κάνει και να μην το ξέρω. Δε θυμόμουν ρε παιδιά. Δε θέλω να ακυρώσω την καριέρα της γυναίκας…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved