Ανδρέας Γεωργίου: Πρόσωπα – έκπληξη στη νέα σειρά για το Mega! H επιστροφή της  Γκερέκου
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Πρόσωπα – έκπληξη στη νέα σειρά για το Mega! H επιστροφή της Γκερέκου

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς, ο Ανδρέας Γεωργίου και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη, έρχονται στην Prime Time ζώνη του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.

Όσο για το καστ; Θα είναι σκέτη – έκπληξη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής στη νέα σειρά θα δούμε μαζί την Λυδία Κονιόρδου, η οποία μετά από 30 χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση, με τον Γιώργο Παρτσαλάκη ενώ θα δούμε και την τηλεοπτική επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου.

Για πρώτη φορά λοιπόν θα δούμε ένα καστ που σίγουρα θα σηματοδοτήσει μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Γεωργίου.

Το νέο σίριαλ θα βγει στον αέρα του Mega την σεζόν 2021-22.

«Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022. Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει

την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού».

Δες το βίντεο από την εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved