Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια νέα σκοτεινή συμμαχία γεννιέται στον Πλάτανο!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια νέα σκοτεινή συμμαχία γεννιέται στον Πλάτανο!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Τζώρτζης με τον Θοδωρή είναι μια ανάσα πριν αποκαλύψουν τα πάντα στη Χρύσα για τα μηνύματα.

Η Καλλιόπη εισβάλλει στο αποθηκάκι και απαιτεί εξηγήσεις για τη σχέση Λουκά και Μαργαρίτας, την οποία θεωρεί ύποπτη. Ο Λουκάς καταφέρνει να την παραπλανήσει ή, τουλάχιστον, έτσι νομίζει εκείνος, γιατί η Καλλιόπη είναι διαόλου κάλτσα και καθόλου δεν έχει πειστεί από τα μισόλογα του Λουκά. Τις υποψίες της για τον ύπουλο ρόλο του μοιράζεται με τον Χαραλάμπη.

Ο Στάθης ενημερώνεται από την Κατερίνα για το θέμα που έχει προκύψει με τους Φωτεινιώτες και, όταν το λέει στη Μυρτώ, εκείνη αποφασίζει να πάει στο χωριό και να αναλάβει δράση. Ο Λουκάς κάνει προσπάθειες να ξανακερδίσει την Κατερίνα κάνοντας έκκληση στο συναίσθημά της και στο κοινό παρελθόν τους. Άραγε, με τον Παναγή να περιμένει παιδί από τη Μαργαρίτα, η Κατερίνα πρόκειται να υποκύψει και πάλι στη γοητεία του γιατρού;

Η Φιλιώ «δωροδοκεί» με τον τρόπο της τον Χαραλάμπη και μαθαίνει για τη Μαργαρίτα. Πλέον, η πεθερά βάζει στο μάτι τη νύφη και αρχίζει να αμφιβάλει για την εγκυμοσύνη της. Η Μυρτώ έρχεται με σχέδιο από το οποίο δεν μπορεί να λείπει ο Ηλίας. Μια νέα σκοτεινή συμμαχία γεννιέται στον Πλάτανο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved