Τάσος Νούσιας: «Ο Αλέξανδρος φυλακίζεται με βαρύ κατηγορητήριο»
Media

Τάσος Νούσιας: «Ο Αλέξανδρος φυλακίζεται με βαρύ κατηγορητήριο»

Ο Τάσος Νούσιας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΜEGΑ «Έξαψη», η οποία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τάσος Νούσιας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον ρόλο του, για τον παράνομο έρωτα του και τις περιπέτειες που έχει να αντιμετωπίσει ο ήρωας του με τη δικαιοσύνη.

Αυτός ο γάμος είναι «στενό κοστούμι» για τον Αλέξανδρο;

«Τον στενεύει πάρα πολύ, σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθεί να είναι αυτόνομος και να μην εξαρτάται. Βέβαια, όπως πάντα, οι γονείς -και ειδικά οι εν Ελλάδι- διεισδύουν στα παιδιά. Με την Εβίτα έχουν δύο παιδιά. Ένα γιο στην Α' Γυμνασίου και μια έφηβη κόρη που τελειώνει το Λύκειο».

Ώσπου έναν Αύγουστο…

«Στις διακοπές τους συνήθως κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ για να μην εφάπτονται και πολύ με το οικογενειακό περιβάλλον της Εβίτας. Αυτό το καλοκαίρι γίνεται η κέντα και περνούν όλοι μαζί τις διακοπές τους στο Ναύπλιο στη χασιέντα του Τζώρτζη (Νίκος Νικολάου) του πολιτικού, πλούσιου πατέρα της Εβίτας»

Εκεί αρχίζει η περιπέτεια με αφετηρία έναν παράνομο έρωτα;

Έχω την αίσθηση ότι επειδή είναι διαφορετικές οι αφετηρίες των ανθρώπων, συναντιούνται, και από ένα πιο σκοτεινό και βαθύτερο επίπεδο. Ουσιαστικά υπάρχει ένα ξέσπασμα. Εκεί έγκειται και η έξαψη. Είναι αυτό που σε παρασέρνει άλογα. Δεν μπορείς να το κοντρολάρεις. Αν θέλεις από το ασφυκτικό περιβάλλον του Κριμιτζή σε αυτή την βίλα-έχει έναν τόνο «Κράμερ εναντίον Κράμερ» όλο αυτό ξεσπάει και γυρνάει στη γυναίκα του. Βγαίνει και η Κλαίρη από το δρόμο του. Από ένα ατύχημα ξεκινούν τα πράγματα πάντα».

Εκτός από το δράμα του έρωτα, οι ήρωες έχουν παρτίδες με την δικαιοσύνη και την αστυνομία;

«Πολλές παρτίδες. Ο Αλέξανδρος φυλακίζεται με βαρύ κατηγορητήριο. Παράλληλα εκείνο το διάστημα συμβαίνει μια απόπειρα δολοφονίας όπου το θύμα είναι μεταξύ ζωής και θανάτου. Είναι πολύ βαρύ το κατηγορητήριο . Σιγά σιγά στοιχειοθετεί κατηγορητήριο δολοφονίας και όχι ατυχήματος».

Μάννα εξ ουρανού για τον Τζώρτζη να βγάλει από τη μέση το γαμπρό του;

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία»

Μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ;

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί θα χαθεί η μαγεία. Εμείς δεν έχουμε στα χέρια μας ολοκληρωμένη ιστορία. Αφήνουμε να μας εκπλήξει και εμάς τους ίδιους αυτό το ταξίδι».

Η μυθοπλασία επανακάμπτει δριμύτερη;

«Το MEGA έχει και πολύ ισχυρή ταυτότητα, όσον αφορά τη μυθοπλασία του. Οφείλουμε να φέρουμε ξανά την καλή μυθοπλασία και στο κανάλι που έκανε αυτές τις σπουδαίες δουλειές στο παρελθόν, έτσι ώστε να έχει ένα μέλλον μακρύ και ευοίωνο. Να είμαστε και εμείς ξανά παρόντες στο πρώτο του βήμα, ξανά στη μυθοπλασία», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved