Πάρα Πέντε: Δεν θα πιστεύεις πόσο κόστιζε το κάθε επεισόδιο της σειράς
Media

Πάρα Πέντε: Δεν θα πιστεύεις πόσο κόστιζε το κάθε επεισόδιο της σειράς

Πάρα Πέντε: Δες ποιος πρωταγωνιστής της αξέχαστης σειράς έκανε την αποκάλυψη...

Φέτος επιστρέφει τηλεοπτικά, μέσα από τη συχνότητα του Star και τη νέα σειρά, Έρωτας με διαφορά. Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη αλλά και την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο "Παρά Πέντε".

Tο πρόσωπο σας είναι συνδεδεμένο με την καλή μυθοπλασία, ωστόσο τα τελευταία χρόνια που έδειξαν να ανθίζουν και πάλι οι σειρές, δεν είχατε κάποια παρουσία. Περιμένατε την κατάλληλη στιγμή ή μήπως κατά βάθος είστε παιδί του θεάτρου;

«Το θέατρο έτσι και αλλιώς για μένα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Ήταν άλλωστε η αφορμή για να ξεκινήσω να κάνω αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, οφείλω να αναγνωρίσω ότι η τηλεόραση ήταν αυτή που με βοήθησε να αλλάξω level και να μου δοθούν υπέροχοι ρόλοι σε σπουδαία έργα. Αγαπώ και σέβομαι την τηλεόραση. Ήταν γενναιόδωρη μαζί μου. Όλα αυτά τα χρόνια επιθυμούσα να ξαναπαίξω σε μια σειρά. Μια-δυο φορές το επιδίωξα κιόλας. Το ζήτησα αλλά και δεν προέκυψε. Εκεί κατάλαβα πως έπρεπε απλά να περιμένω. Μόλις το έβγαλα από το μυαλό μου απλά χτύπησε το τηλέφωνο».


Είναι μια καλή στιγμή το «Έρωτας με διαφορά» για εσάς; Αισθάνεστε πως επαγγελματικά μπορεί να σας πάει «παρακάτω»;

«Ξέρετε, μετά χρόνια, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, όσο συζητάω πλέον για μια δουλειά, έχω την ανάγκη να νιώσω ότι η επιθυμία να πραγματοποιηθεί είναι έντονη και από τις δύο πλευρές. Να θέλουν και οι δύο πλευρές να συνεργαστούν. Πολύ! Δεν μπορώ να υπάρξω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όταν δεν υπάρχει αυτό το "πολύ". Πριν την πρόταση του STAR, λοιπόν, χτύπησε το τηλέφωνο μου για μια άλλη σειρά. Πήγα, μίλησα, διάβασα το σενάριο, όλα ήταν μια χαρά. Εκτός από αυτό το "πολύ". Γύρισα σπίτι και είπα "τι πας να κάνεις;". Πλούσιοι σε αυτές τις εποχές, έτσι και αλλιώς δεν θα γίνεις από αυτή τη δουλειά. Αφοσιώσου στην παράσταση σου όπως έκανες τόσα χρόνια. Μετά από λίγες μέρες χτύπησε το τηλέφωνο για το "Ερωτας με διαφορά". Τόσο από την εταιρεία παραγωγής όσο και από τον Αλέξανδρο Πανταζούδη. ένιωσα αυτό το "πολύ". Οπότε, ναι, είναι μια καλή στιγμή για μένα αυτή τη συνεργασία. Το αν θα με πάει παρακάτω, δεν το ξέρεις όταν ξεκινάει μια δουλειά».

Είναι η τηλεόραση στο επίπεδο που την αφήσατε ή τα πράγματα έχουν αλλάξει (από άποψη παραγωγών); «Δεν είναι εκεί που την είχα αφήσει. Και δεν μιλάω μόνο για τις αμοιβές. Μιλάω γενικότερα για το μπάτζετ που δίνεται, θυμάμαι στο "Παρά πέντε" το κάθε επεισόδιο κόστιζε 100.000 ευρώ. Τώρα, με αυτά τα χρήματα γυρίζονται δύο και τρία καθημερινά σίριαλ μαζί. Γι΄ αυτό ακριβώς πιστεύω πως αυτές τις δύσκολες εποχές, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν το μεράκι και η όρεξη ώστε να φτιαχτούν ωραίες σειρές. Πράγμα που ήδη συμβαίνει και χαίρομαι πολύ γι' αυτό».

Πηγή: TV-24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved