Το Πρωινό: Η ανάρτηση του Λιάγκα πρόδωσε τους νέους συνεργάτες της εκπομπής
Media

Το Πρωινό: Η ανάρτηση του Λιάγκα πρόδωσε τους νέους συνεργάτες της εκπομπής

Το Πρωινό: Όλα έτοιμα για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα...

Αέρας ανανέωσης στην πρωινή ζώνη και μάλιστα στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν. Ο ANT1 με επίσημη ανακοίνωση, μας ενημέρωσε για τη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αυτή τη φορά για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο Πρωινό. Οι δυο τους εξάλλου έχουν αρκετή εμπειρία στην πρωινή ζώνη, μιας και υπήρξαν ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, επιστρέφει στο Πρωινό, αυτή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε και μέσω instagram...

«Απο αύριο ξανά μαζί με τη Φαίη Σκορδά στο @toprwino_ant1 στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν απο 10 χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασισμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια. Σας περιμένουμε απο αύριο και κάθε μέρα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή μας συνήθεια», έγραψε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία έκανε tag ο Γιώργος Λιάγκας στην ανάρτηση, εντοπίσαμε και τους δυο νέους συνεργάτες του για την πρωινή εκπομπή του ANT1.

Δείτε παρακάτω για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved