Βαρθακούρης: Mας έδειξε το υπό κατασκευή πλατό για τη νέα του εκπομπή με την Αντελίνα
Media

Βαρθακούρης: Mας έδειξε το υπό κατασκευή πλατό για τη νέα του εκπομπή με την Αντελίνα

Χάρης Βαρθακούρης: Το βίντεο από τις προετοιμασίες λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα...

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μπει για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο, έτοιμοι να δώσουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη επιστρέφουν στους δέκτες μας και αυτή τη φορά μαζί, ως το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του ΣΚΑΙ για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε...

Από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15.00, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έρχονται στον ΣΚΑΪ για να μας χαλαρώσουν, να μας διασκεδάσουν, να μας τραγουδήσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, οι οικοδεσπότες του Σου Κου Family ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να μας αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παρακολούθησε από κοντά τις προετοιμασίες για το πλατό της εκπομπής, παίζοντας με το μοντάζ, βάζοντας την viral εικόνα του Bernie Sanders.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πλατό της εκπομπής...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved