Γιώργος Κιμούλης: «Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έχουν συμβεί»
Media

Γιώργος Κιμούλης: «Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έχουν συμβεί»

Το Πρωινό: Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη.

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη, ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις στα social media, με τις τηλεοπτικές εκπομπές να επικοινωνούν διαρκώς με τους δύο ηθοποιούς, παρουσιάζοντας λεπτομέρειες γύρω από το συμβάν που για αρκετά χρόνια έμεινε στο σκοτάδι.

Η εκπομπή, Το Πρωινό, επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα.

«Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν έχουν συμβεί και έχω δώσει ήδη εντολή να κινηθεί ο δικηγόρος μου, με αγωγή και μήνυση. Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι θεωρώ αδιανόητο να εξισώνεται η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου, που ήταν πάρα πολύ σημαντική, με προβλήματα που μπορεί να έχουν κάποιοι συνάδερφοι με κάποιους άλλους συναδέρφους», ανέφερε αρχικά.

Ο Γιώργος Κιμούλησε συνέχισε...

«Όχι απλά, καταδικάζω τη βία, αλλά στηρίζω με ότι έχω και δεν έχω, όσες γυναίκες και όσους άνδρες, έχουν δεχτεί βία ψυχολογική και λεκτική. Ασυζητητί. Είναι επικίνδυνο αυτό. Όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον να βγαίνει και να το φτιάχνει μια ιστορία. Να λέει, ότι κάτι έγινε, με έθιξε τότε, με έβρισε, να προσθέτει και ψευδή γεγονότα περί κλωτσιάς και τέτοια, ούτε για αστείο, δηλαδή κόβω το χέρι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved