Πασίγνωστος ηθοποιός: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε αναφέρει το συμβάν με τον Κιμούλη»
Media

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Η Ζέτα Δούκα μου είχε αναφέρει το συμβάν με τον Κιμούλη»

Το Πρωινό: Η on air αποκάλυψη και η αντιδράσεις στην πρωινή εκπομπή του ANT1

Όλα τα νεότερα γύρω από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, παρουσίασε η πρωινή εκπομπή του ANT1. Το Πρωινό παρουσίασε δηλώσεις αρκετών γνωστών ηθοποιών, οι οποίοι θέλησαν να τοποθετηθούν γύρω από το θέμα.

Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή αποκάλυψε πως γνώριζε ήδη για το περιστατικό ανάμεσα σε Ζέτα Δούκα και Γιώργο Κιμούλη, κάτι για το οποίο τον είχε ενημερώσει η ίδια η Ζέτα Δούκα.

«Γενικώς πιστεύω ότι πρέπει να είναι λελογισμένα όσα λέγονται διότι δυστυχώς παρατηρείται το φαινόμενο πολύ συχνά να θέλουν να μιλήσουν ακόμα και για λόγους δημοσιότητας. Το θέμα που συζητάμε δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Θέλει πολλή προσοχή στην αντιμετώπισή του. Τη Ζέτα την υπερσυμπαθώ, είχαμε μια θαυμάσια σχέση. Κάποια μέρα που τη γύρισα με το αυτοκίνητο μου είπε ευχαριστώ για τις συνθήκες εργασίες. Σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, αυτή η κακοποίηση η λεκτική. Το ήξερα και ομολογώ ότι δεν ήξερα πώς να χειριστώ. Συμβούλευσα τη Ζέτα να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν είναι κάτι που τη στοιχειώνει. Είμαι υπέρ της Ζέτας και κάθε Ζέτας. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν δυστυχώς σε όλους τους εργασιακούς χώρους και στην πολιτική. Έχω δουλέψει με τον Κιμούλη μια φορά όταν ήμουν πιο νέος κι έχω καλή σχέση», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved