Άριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη - «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»
Media

Άριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη - «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε μια αρκετά σοβαρή εξομολόγηση για την περίοδο που έπρεπε φιλά επί σκηνής τον πρωταγωνιστή της.

H Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή, Pop Up σχολιάζοντας την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και τις νεότερες αποκαλύψεις για αντίστοιχα περιστατικά από το χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε μια αρκετά σοβαρή εξομολόγηση για την περίοδο που έπρεπε φιλά επί σκηνής τον πρωταγωνιστή της, κάτι που εκείνος ωστόσο θέλησε να εκμεταλλευτεί.

«Έχω υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, με την έννοια ότι βρίσκεσαι πάνω σε μια συνθήκη που δεν μπορείς να αντιδράσεις πάνω στη σκηνή. Γινότανε κάθε μέρα, κάθε μέρα, πάνω σε μια σκηνή στην οποία είχαμε ένα φιλί. Δεν ήταν ένα απλό φιλί δύο συνεργατών οι οποίοι παρίσταναν το ζευγάρι, αλλά κάτι διαφορετικό το οποίο ένας μόνο συνάδερφός μου το ήξερε ο οποίος με είχε δει να μπαίνω στα παρασκήνια με κλάματα και μου είχε πει: "Κάτι καταλαβαίνω, θα τον σκοτώσω, θα τον..." Και το έλεγα "μην κάνεις τίποτα, θα τελειώσει"».

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved