Κρατερός Κατσούλης: Σχολιάζει πρώτη φορά τις δημόσιες καταγγελίες των ηθοποιών!
Media

Κρατερός Κατσούλης: Σχολιάζει πρώτη φορά τις δημόσιες καταγγελίες των ηθοποιών!

Ο Κρατερός Κατσούλης κλείνοντας την σημερινή του εκπομπή αναφέρθηκε στις καταγγελίες των συνάδελφων ηθοποιών που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» προτίμησε σήμερα το μεσημέρι να κάνει το δικό του σχόλιο για τα φλέγοντα γεγονότα που έχουν προκύψει όλες αυτές τις ημέρες στην επικαιρότητα.

Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία, καθώς και τις νέες κατηγορίες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά που κατηγόρησαν δημόσια τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Κρατερός Κατσούλης, με σεβασμό και ειλικρίνεια είπε στους τηλεθεατές: ««Φυσικά και είμαστε εδώ, φυσικά και γνωρίζουμε και βλέπουμε και ακούμε τι συμβαίνει. Και για του λόγου το αληθές ως ηθοποιοί έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συναδέλφων που είναι μια ομάδα αλληλεγγύης, υποστήριξης και συμπαράστασης σε όποιον ή όποια έχει ασκηθεί, έχει γίνει, έχει υποστεί κατάχρηση εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα έχει εισπράξει.».

Και έκλεισε την εκπομπή, λέγοντας: «Θα είμαστε εδώ και το σαββατοκύριακο θα σας πούμε και άλλα νεότερα πράγματα που έχουμε σκεφτεί ως δράσεις».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved