Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη που θα οδηγήσει στον χωρισμό, Ρενάτα και Αχιλλέα
Media

Έλα στη θέση μου: Η αποκάλυψη που θα οδηγήσει στον χωρισμό, Ρενάτα και Αχιλλέα

Έλα στη θέση μου: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς...

Η Ρενάτα και ο Μάρκος, από τότε που επέστρεψαν στην Ελλάδα, έχουν κλη­θεί να αντιμετωπίσουν διάφορα προ­βλήματα. Οι δυο τους, όμως είναι αποφασι­σμένοι να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη και στην ευτυχία τους. Κι ενώ μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει, παρόλο που έχουν κάνει λάθη και κρύβουν μυστικά, στα προσεχή επεισόδια της αγαπημέ­νης σειράς, όλα ανατρέπονται. Συγκεκριμένα, όλα αρχίζουν όταν η Ρενάτα, έχοντας φτάσει στα όρια της με την Κέντρα και όσα κάνει για να τη διώξει από τη Sofo και τη ζωή του Αχιλ­λέα, συγκρούεται ακόμη μία φορά μαζί της.

Στη συνέχεια, η πρώτη κλείνεται στο γραφείο της για να σκεφτεί με πολλή προσοχή τις επόμε­νες κινήσεις της, ενώ την ίδια ώρα η Κέντρα προσπαθεί να συμμαχήσει με τον Μάρκο και να πραγματοποιήσει το σχέδιο της. Έτσι, οι δύο τελευταίοι δεν αργούν να έρθουν σε συμφω­νία, με τον άντρα να τη βεβαιώνει ότι θα που­λήσουν το ποσοστό τους στην εταιρεία και θα φύγουν για τη Σικελία το συντομότερο δυνατό. Έπειτα, ο Μάρκος πηγαίνει στο γραφείο της Ρενάτας και την ενημερώνει σχετικά με την πώληση του ποσοστού τους και επιστρέφουν στο σπίτι τους, προκειμένου να ξεκινήσουν να ετοιμάζουν βαλίτσες.

Μόνο που η Φαίη και ο Αχιλλέας έχουν διαφορετικά σχέδια, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να τους αφήσουν να φύγουν έτσι εύκολα. Οπότε αναζητούν έναν τρόπο για να αποτρέψουν τη φυγή τους. Σύντομα, λοιπόν, όταν ο Αχιλλέας συναντάει τυχαία τον Πελέκη, τον ειδικό που ανέβασε στο Διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο με εκείνον και τη Ρε­νάτα, θεωρεί ότι άμα τον πείσει να πει την πραγ­ματική αλήθεια, πληρώνοντας τον αδρά, ίσως να καθυστερήσει ή και να αποτρέψει τη φυγή του ζευγαριού.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved