Χατζηγιάννης: Το γέλιο μέχρι δακρύων από τον Αλευρά, οι μοναδικές ερμηνείες και οι αποκαλύψεις
Media

Χατζηγιάννης: Το γέλιο μέχρι δακρύων από τον Αλευρά, οι μοναδικές ερμηνείες και οι αποκαλύψεις

Σπίτι με το Mega: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή για τη νέα χρονιά και χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές ερμηνείες, μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες φίλους του. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανέβηκε στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξίδεψε μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Από το αισθαντικό «Άγγιγμα Ψυχής», που τον σύστησε στο κοινό, τις διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και «Ο Βυθός σου» μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο κορυφαίος τραγουδοποιός ξετύλιξε το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε ξεχωριστούς φίλους χαρίζοντάς μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Στη σκηνή βρέθηκαν μαζί του οι καταξιωμένοι ερμηνευτές, Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ακόμη περισσότερες ερμηνείες του Χατζηγιάννη:

Ακόμα, σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Δείτε το βίντεο με τις αστείες ατάκες του ηθοποιού και τις μοναδικές ερμηνείες του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο ξεκίνημα της βραδιάς:

Δείτε παρακάτω τον Θανάση Αλευρά να... δίνει ρέστα σε... σόλο ερμηνείες:

Στα highlights της βραδιάς, συγκαταλέγεται η συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Οι δυο τους παρουσίασαν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, με τίτλο «Νικητές Χαμένοι» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σταύρου Σταύρου.

Την ιστορία δημιουργίας του εμβληματικού τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Σ' αγαπώ» εξομολογήθηκε ο ίδιος. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved