Αρζόγλου: Η διευκρίνιση για τη φράση «Δεν πιστεύω τίποτα για τον Σπυρόπουλο» και τα SMS στον Τσουρό
Media

Αρζόγλου: Η διευκρίνιση για τη φράση «Δεν πιστεύω τίποτα για τον Σπυρόπουλο» και τα SMS στον Τσουρό

Τη δική του εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη αποκάλυψε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα ο Κώστας Αρζόγλου.

Μάλιστα, είπε και την άποψή του για τα όσα ακούγονται για τον Κώστα Σπυρόπουλο.
«Aυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμo και μη ποινικά κολάσιμo. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Όχι μόνο επειδή τράβαγε τις σκηνές με άλλους συναδέλφους, επί μία ολόκληρη σεζόν, κάθε μέρα ζούσα μια κόλαση. Δεν μιλιόμασταν επί πολλούς μήνες σε διπλανά καμαρίνια... Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι και μας έχουν ενώσει διάφορα πράγματα» είπε ο Κώστας Αρζόγλου και συνέχισε σχολιάζοντας: «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής».

Ο ηθοποιός όμως ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες καταγγελίες εις βάρος του Κώστα Σπυρόπουλου για τον οποίο είπε: «Καταρχήν δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως, ακόμη κι αν ειπώθηκε κάτι. Δεν είχε φαντάζομαι αυτήν την πρόθεση καθόλου».

Ωστόσο, οι δηλώσεις του αυτές παρεξηγήθηκαν από πολλούς και ο Κώστας Αρζόγλου θέλησε να κάνει διευκρινίσεις μέσω της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και του Κώστα Τσουρού.

Ο ίδιος, επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και εξήγησε ότι πρόκειται για παρεξήγηση και πως με τη φράση «δεν τα πιστεύω αυτά», εννοούσε ότι όλα αυτά του είναι απίστευτα.
Ακόμη, ο ηθοποιός μέσω του δημοσιογράφου είπε:
«Όλες τις κοπέλες τις πιστεύει αφού μιλάνε συγκεκριμένα και τις θαυμάζει. Για τον Κώστα Σπυρόπουλο αν και φίλος, είχε άλλη εντύπωση».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved