Media

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την πρώτη εμφάνισή της στο Voice που δεν περιμέναμε!

Gossip-tv Team

H Δούκισσα Νομικού προέβη σε αποκαλύψεις στην εκπομπή, love it για το Voice και την εμφάνισή της στο πρώτο live που σίγουρα δεν περιμέναμε να κάνει!

Η Δούκισσα Νομικού τόνισε: «Πριν από την πρόταση του ΣΚΑΪ είχα πει ότι το τελευταίο που με σκέφτομαι είναι η επιστροφή στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά έγινε η πρόταση για το Super Makeover, ένιωσα ότι πραγματικά με εμπιστεύονται και είπα το ναι».

Και αποκάλυψε πως μετά το πρώτο γύρισμα για το Super Make Over: «Μετά το πρώτο γύρισμα επέστρεψα σπίτι και ένιωσα τύψεις και έβαλα και λίγο τα κλάματα. Είναι η πρώτη φορά που θα λείπω για λίγες ώρες από το σπίτι, μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Τα παιδιά και ο άνδρας μου είναι η προτεραιότητά μου, αλλά ήθελα και να δουλέψω. Αλλά από τη δεύτερη μέρα το βρήκαμε».

Όσο για το Voice είπε: «Πριν να βγω στη σκηνή του The Voice μου «κόπηκαν» τα πόδια. Ήταν κάτι που έχω ξανακάνει, αλλά ποτέ δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο μια μέρα πριν να μου πουν “πάμε να το κάνουμε”. Ήταν τελευταία στιγμή» και αποκάλυψε ότι τα ψηλοτάκουνα που φόρεσε στο πρώτο live του Voice ήταν αυτά που είχε φορέσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved