Media

Έλα στη θέση μου: Σε απόγνωση η Φαίη - Η εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω - κάτω

Έλα στη θέση μου: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς

Η Φαίη το τελευταίο διάστημα καλείται να διαχειριστεί διάφορα θέματα που την απασχολούν. Το πρώτο αφορά τη συ­ναισθηματική ζωή της. Συγκεκριμένα, η ίδια είναι παράφορα ερωτευμένη με τον Μάρκο. Όμως εκείνος της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει συναισθήματα για εκείνη, αλλά για τη Ρενάτα. Από την άλλη, η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Θάλεια.

Η τελευταία πηγαί­νει στο σπίτι της και την απειλεί πως θα αποκα­λύψει στον Βλάση το σχέδιο που έστησε με τον «πρόξενο» πίσω από την πλάτη του. Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Φαίη κρατάει τη Θάλεια όμηρο στο σπίτι της. Σύμφωνα με το ρεπορ­τάζ του MYtv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Φαίη αρχίζει να αισθάνεται μια έντονη αδια­θεσία. Αρχικά δεν δίνει σημασία. Όμως, όσο περνούν οι μέρες, η αδιαθεσία αυτή συνεχί­ζεται και έτσι υποψιάζεται πως συμβαίνει κά­τι άλλο.

Η γυναίκα, λοιπόν, αγοράζει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όταν το κάνει και βγαίνει θετι­κό, ξαφνιάζεται. Η Φαίη συνειδητοποιεί πως περιμένει το παιδί του Μάρκου, με τον οποίο είχαν έρθει πριν από μερικές εβδομάδες σε ερωτική επαφή, βέβαια, αυτή η εξέλιξη προ­καλεί ανάμεικτα συναισθήματα στην ίδια, η οποία σκέφτεται συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί ένα τόσο ιδιαίτερο θέμα. Αν και στην αρχή επιλέγει να το κρατήσει κρυφό, όταν πληροφορείται πως ο Μάρκος και η Ρενάτα πούλησαν το ποσοστό τους στη Sofo και μπορεί να φύγουν οποιαδήποτε στιγμή για τη Σικελία, αποφασίζει να τον ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της. Τον παίρνει, λοιπόν, τηλέφω­νο για να μοιραστεί μαζί του το νέο, αλλά εκεί­νος είναι απότομος μαζί της, λέγοντας της ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved