Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Ανατροπή! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Κλάματα, καβγάδες, ξεσπάσματα και στιγμές γεμάτες συγκίνηση λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δυνατό πολύ και το σημερινό επεισόδιο (3-02).

Η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε κλάματα καθώς κατηγορήθηκε για διπροσωπία και ειδικά ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Μαρία Βέλλη συγκρούστηκαν ανοιχτά μαζί της με την παίκτρια να λυγίζει on camera.

Και δεν ήταν η μόνη βέβαια αφού λίγο αργότερα και πριν την έναρξη του αγωνίσματος η σκέψη και μόνο ότι μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα θα κατάφερναν να ακούσουν τους δικούς τους ή να έχουν ένα μήνυμά τους, έκαναν τους παίκτες και των δύο ομάδων να λυγίσουν μπροστά στις κάμερες.

Ούτε οι Μπλε, ούτε όμως και οι Κόκκινοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοίνωσε ότι το έπαθλο επικοινωνίας ήταν να λάβουν οι νικητές ένα μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ακολούθησε το αγώνισμα και οι δύο ομάδες μπήκαν με μεγάλο δυναμισμό στον στίβο προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο της επικοινωνίας με τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη και να πανηγυρίζουν έντονα.

Και πώς όχι αφού λαχταρούσαν ένα μήνυμα από την οικογένεια τους.

Στο συμβούλιο συνεχίστηκε ο καβγάς στη μπλε ομάδα με την Ελευθερία να αποκαλεί "προδότη" τον Αλέξη.

Η μεγάλη στιγμή ωστόσο ήρθε με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα της παίκτριας εκείνης που για τελευταία φορά αγωνίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Βαλέρια Χοψονίδου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου ήταν οι τρεις υποψήφιες.

Ποια αποχαιρέτησε την ομάδα της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved