Η αποκάλυψη της Μαλέσκου: Το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν!
Media

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου: Το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν!

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και τις συζητήσεις για την επόμενη σεζόν!

Αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Παρακολουθώ φανατικά Survivor γιατί σε κάνει να σκέφτεσαι πέρα από τις δυνατότητες των παικτών. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, δυσκολεύεται πολύ αλλά κάνει την προσπάθειά της. Ο Γιώργος Λιανός και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ο καθένας την ταυτότητά του. Δεν αγαπώ τις συγκρίσεις. Μου αρέσει ο Γιώργος Λιανός και οι περιγραφές και ο παλμός που δίνει στο Survivor»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια του love it: «Ο Φλεβάρης είναι ο γενέθλιος μήνα μου. Συζητάω με ανθρώπους, ακούω ανθρώπους και έχω μια ωραία επικοινωνία και όταν έρθει η στιγμή για να σοβαρέψει το πράγμα, εύχομαι να είναι για καλό».

Όσο για το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, είπε: «Δεν είχα ποτέ περιστατικό παρενόχλησης στη ζωή μου. Δεν χαίρομαι, όμως, για οποιονδήποτε άνθρωπο που δέχεται περιστατικά βίας. Θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να υφίσταται κάτι τέτοιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved