Έξαψη: Στη φυλακή ο Τζώρτζης - Ένοχος για απόπειρα δολοφονίας
Media

Έξαψη: Στη φυλακή ο Τζώρτζης - Ένοχος για απόπειρα δολοφονίας

Έξαψη: Αυτή η είδηση, φυσικά, πρόκειται να συγκλονίσει όλους όσους τον γνωρίζουν

Η διπλή δολοφονική επίθεση εναντίον της δημοσιογράφου Βίκυς Βούλγαρη έχει στρέψει τα βλέμματα όλων στο Ναύπλιο, καθώς μέρα με την ημέρα νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με το ποιος είναι ο ένοχος. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, θα σκάσει ένα μεγάλο σκάνδαλο, καθώς ο Τζώρτζης θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Αυτή η είδηση, φυσικά, πρόκειται να συγκλονίσει όλους όσους τον γνωρίζουν, αλλά κυρίως την οικογένεια του και την Εβίτα, η οποία ήδη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Εβίτα ανακαλύπτει σοκαρισμένη την προδοσία του Αλέξανδρου και την απιστία του όταν τον πιάνει στα πράσα με την Κλαίρη. Η ίδια βρίσκει, ακόμη μία φορά, στήριξη στο πρόσωπο του Κωστή, ο οποίος προσπαθεί να την παρηγορήσει. Μάλιστα, τότε, εκείνος δράττεται της ευκαιρίας να της ομολογήσει πως τα συναισθήματα του γι' αυτήν μένουν αναλλοίωτα τόσα χρόνια μετά. Ομως, ο ίδιος την επόμενη μέρα πέφτει θύμα μιας ακόμη πλεκτάνης της Βάλιας. Όμως, αυτή τη φορά, η Εβίτα έρχεται αντιμέτωπη με ακόμη μία αποκάλυψη. Η μητέρα της έβαλε τη Βόλια στη ζωή του Κωστή. Αμέσως, η Εβίτα έρχεται σε ρήξη με την Ίριδα για τις ραδιουργίες της κατά του μουσικού σε συνεργασία με τη Βάλια, κατηγορώντας την μάλιστα πως επενέβη και άλλαξε για πάντα τη ζωή της απομακρύνοντάς την από εκείνον.

Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα συνεχίζει ακάθεκτη την ερευνά της για να βρει τον πραγματικό ένοχο της απόπειρας δολοφονίας της αδελφής της. Η αστυνομικός έχει πια αρκετά στοιχεία εναντίον του Τζώρτζη και είναι πια σίγουρη για την ενοχή και την εμπλοκή του. Ωστόσο, μια μέρα, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια ενέδρα από αγνώστους, που θέλουν να της αποσπάσουν τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση της Βίκυς. Αυτό το περιστατικό, αν και τη φοβίζει, την πεισμώνει ακόμη περισσότερο, καθώς αποδεικνύεται πως αυτός που της επιτέθηκε κάτι φοβάται. Έτσι, η ίδια αποχωρεί από την υπηρεσία του Τζώρτζη και συνεχίζει αποφασισμένη τις έρευνες της. Πράγματι, τις επόμενες μέρες η Μαρίνα, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία εναντίον του ένοχου για την υπόθεση της αδελφής της, τα καταθέτει στη Μυρσίνη.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved